Lilly Lashes

(21)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Lilly Lashes - za guste i duge trepavice

Lilly Ghalichi osnovala je 213. vlastiti kozmetički brand i nazvala ga Lilly Lashes. Ovaj brand je specijaliziran za proizvodnju i prodaju umjetnih trepavica koje vam mogu podariti očaravajući pogled.

Zahvaljujući svojim intimnim uvidima u svijet ljepote, Ghalichi je osvojila srca brojnih žena diljem svijeta. A ovi dodaci, koje su nekad koristile isključivo zvijezde na crvenom tepihu, danas su dostupni svim ženama.

Lilly trepavice za svaku prigodu

Kolekcije uključuju obične i 3D umjetne trepavice, a možete birati između prirodnijih i dramatičnih. Prirodnije varijante oponašaju prirodne trepavice, nude više volumena i jamče svježi izgled. Usto, savršeno se kombiniraju s dnevnom šminkom.

Svojim suptilnim i gracioznim dizajnom, ovi Lilly Lashes proizvodi nude posebno autentičan rezultat. A za sve koji žude za još primjetnijim treptajem oka, tu je asortiman "So Extra". Pri korištenju ovih trepavica, vaš omiljeni look bit će obogaćen s još više ekstravagancije.

Lilly Lashes proizvodi za očaravajući pogled

Umjetne trepavice sada su postale prava stvar koja će vaš glamurozni ili svakodnevni make-up očiju podići na novu razinu. Žene - koje prate modu i trendove - iz cijelog svijeta izražavaju ljubav prema ovom inovativnom beauty pomagalu.

Ovaj brand nudi savršena rješenja za različite trepavice i oblike očiju. Bez obzira na to jesu li vam oči bademaste ili okrugle, ili možda imate spuštene kapke, svaka žena može pronaći idealne Lilly trepavice.

Kojim povodom ih stavljate također je presudno za odabir idealnog proizvoda. U slobodno vrijeme i na poslu posegnite radije za prirodnijim varijantama. Međutim, u večernjim satima zasigurno ćete poželjeti nešto izražajniji izgled. Dostupno je i nekoliko varijanti za izrazito dramatičan i zavodljiv stil.

Umjetne trepavice s 3D efektom

Posebnost ljepljivih trepavica Lilly Lashes jest njihov trodimenzionalni efekt. Pojedinačne trepavice nisu samo poredane jedne do druge nego su i dodatno pričvršćene na različitim visinama.

Rezultat toga je da trepavice izgledaju vrlo prirodno i daju vašem pogledu neusporedivu dubinu. Isto tako, umjetne trepavice lako se nanose i mogu se koristiti više puta iznova. Za lakšu aplikaciju koristite posebni Lilly Lashes pribor.

Umjetne Lilly Lashes trepavice u našem webshopu

Ako tražite visokokvalitetne trepavice prirodnog izgleda, ali i one za glamurozniji look, umjetne trepavice ovog branda mogle bi biti upravo ono što trebate. Možete ih pronaći online u Douglasu. Uzmite si vremena za pregledavanje našeg webshopa i naručite već danas svoje Lilly Lashes trepavice.

A osim Lilly Lashes umjetnih trepavica, Douglas nudi i brojne druge kozmetičke proizvode različitih brandova za savršeni make-up.

Prikaži više Prikaži manje