1 EUR = 7.53450 HRK

Krema za ožiljke

(3)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
  •  
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre
Kategorije
Filter

Krema za ožiljke za lijepo zacijeljenu kožu

Ožiljci na koži nastaju kada oštećeno ili ranjeno tkivo zacjeljuje. Najčešći uzroci su rezovi i šivanja uslijed operacija, razne ozljede i opekline, a mogu nastati i kao posljedica akni. Većinom je želja da se smanji vidljivost ožiljaka potaknuta estetskim razlozima, no ponekad ožiljci zbog veličine ili mjesta na kojem se nalaze uzrokuju i određenu neugodu i zatezanje. Krema za ožiljke može se koristiti tijekom procesa zacjeljivanja kako bi se smanjila njihova vidljivost i ublažile neugodne nuspojave poput boli i svrbeža. Budući da je, ovisno o vrsti, veličini i uzroku ožiljka potrebno 12 i više mjeseci da on sazrije, kreme za ožiljke pomažu olakšati taj proces.

Olakšajte oporavak kože uz kremu za ožiljke

Redovitom uporabom krema za ožiljke cijeli proces zacjeljivanja kože može biti jednostavniji i ugodniji, a tragovi neprimjetni. Otvrdnutim i zadebljanim područjima na kojima se nalaze ožiljci odgovarajuće će kreme vratiti gipkost, omekšati ih i umanjiti osjećaj napetosti. Tako će primjerice krema za ožiljke od opeklina uz vizualno poboljšanje znakova ozljede pridonijeti i obnovi teksture kože.

Brine li vas pojava mrlja ili ožiljaka koji često ostanu na koži kada akne i prištići nestanu, pomoći će vam krema za ožiljke od akni odnosno krema za ožiljke od prištića. Iz Douglas ponude odaberite kreme koje će pomoći minimalizirati ožiljke te pridonijeti lakšem i ugodnijem oporavku kože. posebno se ističe ponuda brendova IT Cosmetics, Diego dalla Palma i Tomorrowlabs.

Obnovite teksturu ozlijeđene kože i smanjite nepravilnosti

Ožiljci nastali zbog ozljeda, zahvata ili drugih trauma kojima je koža izložena mogu narušiti izgled te stvoriti određenu nelagodu. Kako bi se regeneracija kože ubrzala, a proces bio što bezbolniji u pomoć pristižu kreme za ožiljke. Odaberite proizvode koji će uz pomoć aktivnih sastojaka pridonijeti obnovi kože i učiniti nesavršenosti poput ožiljaka, neravnina i zadebljanja neprimjetnim.

Progresivni tretmani njege kože

Inovativni sastojci koji se nalaze u kremama za ožiljke pospješuju stanične regenerativne procese. Uz pomoć mikro-pilinga pospješuju glatkoću i mekoću kože te postižu ujednačenu teksturu i zaglađenu površinu. Neki od njih utječu na samu boju ožiljka pa tako mogu smanjiti crvenilo kože, a djeluju i na posvjetljivanje tamnih i iznimno pigmentiranih ožiljaka.

Kreme za ožiljke potražite u Douglas online trgovini

Dok nekima ožiljci nimalo ne smetaju i smatraju ih osobnim prepoznatljivim znacima, drugi takve nepravilnosti na koži žele ukloniti ili barem umanjiti. Ovisno o tome gdje se nalazili ožiljci mogu utjecati na naš izgled, a čak i nakon potpunog zacjeljivanja rane oni mogu biti izvor određene nelagode. Poželite li glatku i ujednačenu kožu bez nepravilnosti u Douglas online trgovini potražite kreme za ožiljke koje će vam pomoći smanjiti nesavršenosti na površini kože. Uz kreme namijenjene ožiljcima, u Douglas ponudi potražite i kreme za njegu i zaštitu lica, poput onih za diskoloraciju ili kreme sa zaštitnim faktorom.

Prikaži više Prikaži manje