1 EUR = 7.53450 HRK

Krema protiv akni

(7)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
  •  
  •  
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre
Kategorije
Filter

Krema protiv akni – riješite se nesavršenosti i pružite koži potrebnu njegu

Koža sklona aknama zahtjeva posebnu njegu i pažljivo odabrane proizvode. Akne i druge karakteristike problematične kože poput prištića i mitesera najčešće se pojavljuju u pubertetu i mlađoj dobi, no, ovisno o tipu kože i načinu života nerijetko mogu izbiti i u odrasloj dobi. Odgovarajuća krema protiv akni može pomoći pri smanjivanju akni, ali i djelovati na njihov uzrok kako bi se spriječilo njihovo pojavljivanje. Budući da je pojava akni kompleksan problem, važno je koristiti kremu protiv akni kao dio sveobuhvatne njege koju valja nadopuniti i ostalim proizvodima koji pomažu riješiti problem. Akne i prištići mogu se pojaviti i zbog stresa, neodgovarajuće prehrane i načina života. Stoga je dobro prvo otkriti njihov uzrok, kako bi se moglo ciljano i uspješno djelovati na njihovo uklanjanje.

Umanjite nepravilnosti na koži uz odabir odgovarajućih krema za lice protiv akni

Koža sklona aknama zahtjeva posebnu pažnju, temeljito čišćenje i dubinsku hidrataciju. Kako bi krema za lice protiv akni postigla optimalne rezultate, važno je da se nanosi na potpuno čistu kožu. Za uklanjanje nečistoća možete koristiti razne gelove, pjene, mlijeka i druge proizvode za čišćenje problematične kože. Povremeno napravite i piling kako bi pripremili lice na upijanje hranjivih sastojaka i potaknuli njenu regeneraciju.

Uporabom pravih krema protiv akni djelujete na njihov uzrok, smanjujete višak sebuma, sužavate proširene pore i ublažavate crvenilo. Aktivni sastojci pročišćuju pore, smiruju nadraženost i iritaciju te umanjuju nepravilnosti. Kako bi spriječili nastanak neželjenih trajnih tragova pravi je odabir krema protiv akni i ožiljaka. U Douglas online trgovini potražite razne kreme protiv akni, tonirane kreme te praktične setove koji će vam pružiti nekoliko odgovarajućih preparata za njegu. Istražite ponudu brendova Tomorrowlabs, IT Cosmetics i Elemis.

Smirujući učinak na koži i ublažavanje iritacija

Kod donošenja odluke koja je najbolja krema protiv akni za vas, obratite pozornost na specifične potrebama vaše kože. Izbjegavajte sastojke koji bi je mogli dodatno nadražiti ili isušiti. Svakodnevne navike i higijenu podredite održavanju kože što čišćom, kako bi se spriječile dodatne upale ili infekcije. Preparati poput make-upa neka budu prilagođeni problematičnoj koži.

Pravilnom njegom do čistog i ujednačenog tena

Kreme protiv akni sadrže sastojke koji sprječavaju stvaranje viška sebuma i pridonose sužavanju pora. Uz uklanjanje nepravilnosti poput akni i prištića, one djeluju umirujuće na iritiranu i upaljenu kožu te na uklanjanju neželjenog sjaja. Nužno je kožu pripremiti na njegu protiv akni temeljitim čišćenjem, kako bi se uklonila prljavština, odumrle stanice kože te spriječio razvoj bakterija.

Potražite kreme protiv akni u Douglas online trgovini

U Douglas online trgovini čeka vas ponuda raznolikih proizvoda za njegu problematične kože sklone prištićima i aknama. Posvetite se svojoj koži i pružite joj optimalne proizvode u svim fazama vaše dnevne i večernje rutine. Uz odgovarajuća sredstva za čišćenje lica, tu su i pilinzi te serumi koji će vam pomoći postići lijepu kožu zdravog izgleda.

Prikaži više Prikaži manje