1 EUR = 7.53450 HRK

Kozmetičke torbice

(34)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
  •  
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre
Filter

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Kozmetičke torbice – praktični organizatori na putu i kod kuće

Bilo da ih koristimo za pakiranje za putovanje ili pohranjivanje kod kuće, kozmetičke torbice odlične su za organizaciju kozmetike, proizvoda za njegu lica i tijela, toaletnih potrepština i raznih drugih proizvoda. Dolaze u raznim veličinama i oblicima. Stoga idealan model mogu pronaći i oni kojima su na putu dovoljni samo četkica i pasta za zube, a i oni koji putuju s povećim brojem beauty preparata. Ženama će kozmetičke torbice najviše poslužiti za nošenje make-upa te proizvoda za svakodnevnu rutinu kože. Muški neseser za put će biti koristan za pakiranje pribora za brijanje, preparata za njegu brade te proizvoda za svakodnevnu higijenu.

Neseser za svakodnevnu uporabu

Osim za nošenje na putovanje, kozmetička torbica može poslužiti i za sortiranje proizvoda kod kuće. U nekoliko njih mogu se rasporediti make-up, kistovi i pribor za šminkanje, pribor za uređivanje noktiju, ukosnice i gumice za kosu, lijekovi, pribor za šivanje itd. Manji neseser idealan je i za svakodnevno nošenje sitnica koje su nam potrebne tijekom dana. Njega možemo ubaciti u torbu ili ruksak, kako bi proizvodi za njegu bili organizirani i na jednom mjestu. Ponesite sa sobom nekoliko make-up proizvoda i osvježite svoj look usred dana ili na jednostavan način pohranite higijenske potrepštine. U Douglas online trgovini zavirite u ponudu kozmetičkih torbica brendova JJDK, Jeffree Star Cosmetics i Douglas Collection.

Odaberite idealnu veličinu kozmetičke torbice

Kozmetičke torbice raznih veličina i oblika omogućuju lak odabir odgovarajućeg modela za muškarce i žene. Kada se pakiramo za put, količina stvari koje uzimamo sa sobom ovisit će o broju dana provedenih na putovanju. Tako će za kraći boravak biti dovoljan manji putni neseser za kozmetiku u koji možemo ubaciti putna pakiranja omiljenih proizvoda. Za duža putovanja dobro je odabrati što veći neseser kako bi nam stala originalna pakiranja i sve potrebno za višednevni odlazak od kuće.

Koristan i elegantan putni neseser za kozmetiku

Bez obzira odlazite li na put na dva dana, dva tjedna, u šetnju prirodom, na posao ili u teretanu, kozmetička torbica funkcionalan je način za nošenje proizvoda za njegu. U mali neseser možemo ubaciti nekoliko potrebnih proizvoda, poput balzama za usne, sredstva za dezinfekciju ruku, putnog pakiranja gela za tuširanje i kreme za ruke. Veće kozmetičke torbice odlične su za organiziranje cijele dnevne i noćne beauty rutine te proizvoda za higijenu.

Višenamjenske kozmetičke torbice pronađite u Douglas online trgovini

U Douglas online trgovini potražite razne kozmetičke torbice i u samo nekoliko klikova brzo, sigurno i jednostavno naručite željene proizvode. Spremate li se za putovanje, odaberite i praktične putne setove omiljene njege i kozmetike. Za sve narudžbe iznad 36 kuna dostava je besplatna, a Douglas će vas uz svaku kupovinu počastiti besplatnim uzorkom.

Prikaži više Prikaži manje