DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Dior Sauvage – impozantno i tajanstveno mirisno putovanje

Onako kako lakoćom Dior osvaja modna srca i ormare svojim kreacijama, tako brzo i mirise ovog znamenitog brenda poželimo osjetiti na našoj koži. Dior svoj mirisni svijet gradi promišljeno i postepeno. Stoga ne čudi što je svaka kolekcija iznimna i privlačna te brzo skupi vjerne i dugoročne ljubitelje. Iza mirisa Dior Sauvage stoji čuveni tvorac Dior parfema François Demachy. Od 215. godine, kada je predstavljen prvi miris, Dior Sauvage kolekcija raste, a svaka nova mirisna interpretacija brzo postaje omiljena među parfemskim znalcima.

Sauvage – uhvatite čaroliju divljih prostranstava

Zamislite magiju toplog pustinjskog sumraka. Oni trenutci kada sunce zalazi za obzorom, te prohladni zrak postepeno počinje prevladavati dok nestaju posljednje sjene. U tom magičnom razdoblju još vruć pustinjski pijesak, do prije nekoliko trenutaka okupan suncem, prepušta se noćnoj svježini i odiše dubokim mirisima. Upravo su takvi čarobni trenuci i golema, neotkrivena i divlja prostranstva prirode poslužili kao inspiracija kreatoru Sauvage mirisa Françoisu Demachyju.

Sauvage parfem stoga utjelovljuje tu kombinaciju svježine i toplih tonova, lakoće i punoće bogatih mirisa. To je miris koji pomiče granice, a svakim novim dodatkom liniji Dior to radi smjelije i sigurnije. Odabirom parfema, parfemske ili toaletne vode lako se bira željeni intenzitet i doza svježine, a svaka mirisna izvedenica zanimljivo nadopunjuje i nadograđuje originalni miris. Za potpuno uranjanje u Dior Sauvage svijet odaberite i neki od dodatnih proizvoda koji će omogućiti da vas u potpunosti obuzme Sauvage čarolija. Tu su praktični proizvodi poput sapuna i dezodoransa u stiku i spreju, koji će osigurati mirisnu svježinu. Tijekom tuširanja uživajte u iskustvu za sva osjetila uz gel za tuširanje. Nakon brijanja podarite koži mirisnu Sauvage njegu u obliku losiona ili nanesite višenamjensku kremu.

Prepustite se senzualnoj orijentalnoj rapsodiji

Sauvage muškarac je snažan, muževan i plemenit. On crpi snagu iz beskonačnih prirodnih prostranstava, a njegova surova privlačnost istovremeno je dominantna i blaga. On je samouvjeren i zreo, lojalan sebi i siguran u svoje izbore. Njegov stil je bezvremenski i nadilazi prolazne, površne trendove. Miris koji bira kontrastan je i uzbudljiv, napravljen majstorskim kombiniranjem vrhunskih prirodnih sastojaka.

Potražite Dior Sauvage parfem u Douglas trgovinama

Jedinstven, moćan i prepoznatljiv Dior Sauvage parfem zbog svojih je očaravajućih mirisnih nota postao zaštitni znak brojnih muškaraca. Kolekcija donosi nekoliko izdanja koje se razlikuju omjerima svježine i senzualne punoće uzbudljivih sastojaka. Odaberite parfem, parfemsku ili toaletnu vodu prema tome preferirate li više snažnije ili laganije arome. U Douglas trgovinama uz Sauvage mirise možete pronaći i dodatne proizvode iz kolekcije kojima ćete nadograditi sveukupno aromatično iskustvo. Kombinacija najdraže Dior Sauvage edicije i proizvoda za njegu lica i tijela odličan su poklon za sve prilike. Iskoristite jednostavnost Douglas online trgovine i otkrijte i ostale Dior muške mirisne linije poput Dior Homme i Dior Fahrenheit, a proučiti možete i ponudu Dior ženskih mirisa.

Prikaži više Prikaži manje