DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

DIOR Fahrenheit – legendarna parfemska linija ultimativne muževnosti

Postoji dobar razlog zbog kojeg mnogi upravo Dior Fahrenheit miris smatraju simbolom ultimativne muževnosti. Ovaj besramno privlačan i pomalo “divlji” miris nastao je 1988. godine u New Yorku, s ciljem da jednom zauvijek promijeni igru u kategoriji muških parfema. I sam svojevrsna umjetnost, nastao je pod utjecajem dvaju radova američkog nadrealista Jamesa Rosenquista, odnosno njegovih slika pod nazivom “Fahrenheit 1982” i “Brighter than the Sun”. Kad je izašao u prodaju Fahrenheit Dior parfem predstavljao je revoluciju u svijetu muških mirisa, a do dan danas uspio je zadržati svoj kultni status.

Note koje “podižu temperaturu” osvajaju na prvu i još dugo ostaju u sjećanju

Nema sumnje da muškarac koji nosi Dior Fahrenheit parfem ostavlja upečatljiv dojam u svaku sobu u koju uđe. Zavodljiv, drvenasto-slatkast miris počiva na notama ljubičice te drvenastih nota, a legenda kaže kako je njegova jedinstvena nota pod nazivom "Fût R" nastala sasvim slučajno. Naime, kutija s prijedlogom mješavine mirisa navodno je slučajno ostala otvorena u dvorištu, a u doticaju sa suncem, sadržaj se pretvorio u pravu čaroliju. Nju su Fahrenheitovi tvorci Jean-Louis Sieuzac i Maurice Roger prepoznali, analizirali i brzo reproducirali. Ostalo je, kako kažu – povijest, a Fahrenheit miris postao je jedan od najdražih odabira muškaraca diljem svijeta.

216. godine linija Christian Dior Fahrenheit dobila je laganiju, moderniju verziju, zahvaljujući Diorovom dizajneru mirisa Françoisu Demachyju. On je kreirao kolonjsku inačicu, mirisnog megahita, koja spaja ikonski miris sa željama urbanog muškarca. Crvena bočica, s prepoznatljivim ombre efektom, koja se dizajnom poziva na industrijsku revoluciju, tako je nastavila svoj put pomicanja granica u svemir bezbrojnih mogućnosti. Nova mirisna izdanja popularne Fahrenheit linije omogućila su odabir između snažnijih parfemskih voda i nešto svježijih toaletnih voda. Ono što im je i dalje zajedničko, iznimna je privlačnost i dominantnost prepoznatljivih i omiljenih nota.

Za muškarca koji zna što želi, i ne ustručava se to tražiti

Mirisna linija Dior Fahrenheit oduvijek se povezivala sa snagom, muževnošću i samopouzdanjem koje dolazi iz samoostvarenja i prirođene elegancije, a ne blještavila i pompoznog ponašanja. Muškarac koji odabire proizvode iz mirisne kolekcije Dior Fahrenheit dobro poznaje sebe te se ne srami hrabro i tvrdoglavo koračati ka svojim snovima. Fahrenheit je bezvremenski klasik, rock zvijezda među muškim parfemima, čija mješavina mirisnih nota nikad neće prestati oduševljavati, kako muškarce koji Fahrenheit nose, tako i žene, kojima je to jedan od vodećih favorita među muškim mirisima.

Pronađite luksuzne Dior Fahrenheit proizvode u Douglas online trgovini

Bilo da je riječ o originalnom parfemu, nastalom u Velikoj Jabuci kasnih osamdesetih, novoj, elegantnijoj varijanti kolonjske vode, gelu za tuširanje, dezodoransu ili toaletnoj vodi, kultnu mirisnu liniju Dior Fahrenheit pronaći ćete u Douglas online trgovini. Tu vas čekaju i Diorove muške mirisne linije Dior Homme, Sauvage, Higher te neodoljivi ženski klasici kao što su Miss Dior, J’adore, Poison, Dior Addict te Joy by Dior.

Prikaži više Prikaži manje