1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

DIOR Poison – bombastičan eliksir namijenjen ultimativnim zavodnicama

U svijetu parfema, linija Dior Poison s razlogom je na glasu kao miris za zavodnice. Neodoljivo očaravajući, misteriozan, slatkast miris Dior Poison nikog ne ostavlja ravnodušnim. To dobro znaju djevojke i žene kojima je upravo "fatalna Diorova jabuka” go-to miris za sve prigode u kojima se žele osjećati odvažno, samopouzdano i seksi. Poznavatelji kultnih mirisa često spominju kako se žena koja nosi Dior Poison parfem pamti – zašto i vi ne bi postali ONA?

Neki se parfemi rađaju kao legende

U mirisnoj liniji Dior Poison danas postoji više inačica tog kultnog mirisa, a sam Dior Poison parfem već nakon svog "rođenja” postao je pravi hit. Njegov bogat miris, u kojem se cvjetne note miješaju s divljim bobicama, začinima, vanilijom i mošusom, na prvu je oduševio žene diljem svijeta, željne orijentalnih, koketnih parfema. Dior Poison parfem svjetlo dana ugledao je 1985. godine, nakon što je poznati "nos” Edouard Flechier isprobao preko osamdeset kombinacija mirisa te napokon stvorio onaj koji će uskoro postati – kultni.

Ovaj je miris savršeno popratio vibru modno odvažnih osamdesetih kad su snažne boje, luksuz, silueta sa širokim ramenima i isticanje individualnosti pokazivali ultimativni smisao za stil. Poput peplum suknje, haljine od baršuna ili pak denver plavog blejzera s jastučićima na ramenima, Dior Poison parfem brzo je postao must-have svake modno osviještene dame, a i jedan od najpoželjnijih poklona za posebne prigode. Poison označava ženstvenu snagu svoje "vlasnice”, kojoj pravila ne igraju posebnu ulogu u životu.

Zabranjeno voće, tako neodoljivo i slatko

Bočica mirisnog klasika Dior Poison osmišljena je pomno, u skladu s idejom žene kojoj je nemoguće odoljeti. Bočica u obliku "zabranjenog voća”, odjevena u senzualne boje, od snažne crvene preko purpurne do nježno ljubičaste, prati cijelu liniju Dior Poison u kojoj se nalazi nekoliko mirisnih podlinija. Među poznatijim tu svakako pripadaju Dior Hypnotic Poison i Dior Poison Girl.

Linija mirisa Dior Poison rezervirana je za žene koje žele biti primijećene čim uđu u prostoriju te ostaviti dojam, obavijen velom tajne, još dugo nakon. Poput baršunastog, purpurnog ogrtača, nezaboravni miris Dior Poison obavija tijelo čarobnim oblakom mješavine samozatajnosti, slatkoće i drskosti. Bez isprika, Dior Poison parfem šokira, osvaja i privlači te dopušta ženi da uživa u svojoj ženstvenosti i senzualnosti. Isprobajte i sami to mirisno oružje zavođenja, koje će okretati glave u vašem smjeru.

Neka karizmatičan mirisni "otrov” postane i vaše tajno oružje zavođenja

Mirisnu liniju Dior Poison, u kojoj se nalaze podlinije, kao što su Dior Hypnotic Poison i Dior Poison Girl, možete kupiti u Douglas online trgovini gdje vas čeka još mirisnih čarolija slavne kuće Dior. Uz legendarni Dior Poison, žene mogu birati između ostalih DIOR mirisnih linija J’adore, Miss Dior, Dior Addict i Joy by Dior. Muškarce će oduševiti linije Sauvage, Fahrenheit, Higher i Dior Homme.

Prikaži više Prikaži manje