DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Dopustite da vas zavede najkoketnija “gospođica” među parfemima – Miss Dior!

U zemlji parfema mirisna kolekcija Miss Dior mladenačka je čarolija, stvorena za žene koje vješto spajaju djevojački šarm s drskom zavodljivošću. Ova kultna mirisna kolekcija, baš kao i žene koje ju nose, zauvijek ostaje mlada. No, njezino rođenje datira u daleku 1947. godinu i veže se s jednim od najvažnijih događaja u povijesti mode. Naime, Christian Dior je parfem Miss Dior izbacio nedugo nakon što je svijetu predstavio modnu kolekciju “New Look”. Njome je zauvijek promijenio viđenje ženske mode te ženama, izmorenim od rata podario - zavodljivu siluetu. Kolekciju haljina i kostima s naglašenim strukom, širokim suknjama i ramenima fantastično je upotpunio cvjetni parfem Miss Dior. Dizajner ga je nazvao po svojoj sestri Catherine, koju su zvali gospođica Dior.

Ljupko drzak miris koji odiše originalnošću

Originalni Miss Dior parfem, točen u bočice s uzorkom pepita, dizajnirali su Paul Vacher i Jean Carles, spajajući vješto note ruže, narcisa i nerolija s jasminom, mandarinom, bergamotom i gardenijom. 25. rođena je “nova gospođica” u mirisnoj liniji Miss Dior, s namjerom da privuče mlade djevojke. Christine Nagel, koja je kreirala parfem, stvorila je netipičan i ljupko bezobrazan miris dodajući originalnoj cvjetnoj bazi note jagode i karameliziranih kokica.

Kuća Dior veliki je uspjeh originalne verzije parfema Miss Dior tijekom godina popratila novim mirisima koji su zadržali simpatičan stav djevojke koja čini što god poželi i pritom uvijek ostaje svoja. Kolekcija Miss Dior prava je rapsodija u ružičastom – u njoj se kriju parfemske i toaletne verzije obožavanog mirisa, kao i mist za tijelo, dezodorans, mirisni sapun, luksuzna krema za tijelo i mlijeko za tijelo. Miss Dior prati prepoznatljiv vizualni identitet – četvrtaste bočice, ružičasta boja, pepita uzorak te ženstvena mašna koja aludira na haute couture haljine brenda Dior, a koja je vezana čuvenim čvorom u modnom svijetu poznatim pod imenom ‘poignard’.

Obećanje sreće zvano parfem Miss Dior

Miss Dior parfem stvoren je za žene koje su zadržale dječju radoznalost, no ne dajte da vas lepršava vanjština Miss Dior djevojke zavara! Dame koje nose Miss Dior parfem vrckaste su, zavodljive i nježne, no pritom su snažne, neovisne i uzbudljivo iskričave. Mirisna linija Dior Miss Dior donosi priču o poeziji, igri, plesu do zore, luksuzu i uživanju u najdragocjenijim stvarima koje život donosi. Parfem Miss Dior pretvorit će vas u princezu vlastite priče, a mislima odvesti u labirint prepun cvijeća, ispred raskošnog francuskog dvorca, kojim trčite bosi, u dragocjenoj toaleti kuće Dior. Miss Dior oduševit će romantičnu dušu u vama, potaknuti vas da mislite van okvira i u svojoj ženstvenosti uživate od do 24.

Originalne i luksuzne Miss Dior note pronađite u Douglas online trgovini

Kolekciju Miss Dior pronaći ćete u Douglas online trgovini. Istražite ponudu parfemskih i toaletnih voda u više verzija, a tu su i mist, dezodorans, sapun, krema i mlijeko za tijelo te drugi proizvodi. U Douglas ponudi očekuju vas i druge ženske Dior kolekcije kao što su J’adore, Joy by Dior, Poison te Dior Addict.

Prikaži više Prikaži manje