1 EUR = 7.53450 HRK

Krema sa salicilnom kiselinom

(3)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre
Kategorije
Filter

Raskošan sapun za brižnu njegu ruku

Sapun je jedan od povijesno najpoznatijih proizvoda za čišćenje tijela, a njihova upotreba seže unatrag tisuće godina. Iako je s vremenom prevladala upotreba tekućih sapuna, tradicionalni sapuni u kamenu još uvijek imaju brojne poklonike. Danas možemo pronaći sapun u mnogo varijanti, u raznim oblicima i u mnoštvo mirisnih kombinacija. Odabrati se mogu i prema hranjivim sastojcima koje sadrže, kako bi koža nakon uporabe bila čista, no zadržala prirodnu vlažnost. Tvrdi sapun može se koristiti za pranje ruku, a ljubitelji njegove teksture često ga upotrebljavaju za pranje tijela pri kupanju i tuširanju.

Raskošni sapuni velikodušnog mirisa i nježnog osjećaja

Redovito pranje ruku jedan je od najvažnijih dijelova higijene i brige o zdravlju. Budući da je sapun nešto što često koristimo važno je odabrati onaj koji je nježan prema koži. Nakon korištenja sapuna želimo da koža ostane mekana i podatna te da izbjegnemo njeno isušivanje. Tvrdi sapun može se pronaći u raznim izdanjima – od njegujućih sapuna prilagođenih osjetljivoj koži, posebnih mirisnih izdanja parfemskih kolekcija pa do ukrasnih, prekrasno oblikovanih sapuna koji mogu poslužiti kao ukras kupaonice. Uz očitu svrhu koju sapuni imaju, postoji i jedan tajni trik za mirišljavu robu. Naime, stavite li kruti sapun u svoj ormar, on će svojim mirisom obgrliti vašu odjeću. Još jedan trik za korištenje U Douglas online trgovini pronaći se mogu klasični sapuni u kamenu brendova Anne, Jo Malone i Solidu.

Obavijte kožu nježnom pjenom sapuna u kamenu

Pri odluci koji je najbolji sapun za ruke, osim mirisa treba obratiti pozornost i na sastojke koje sadrži. Tijekom zimskih mjeseci kada je koža osjetljivija i izložena nepovoljnim uvjetima, trebamo paziti da pravilnom njegom zadržimo njihovu podatnost i glatkoću. Sapun za osjetljive ruke blagim i njegujućim sastojcima sprečavaju pojavu crvenila i osiguravaju da se koža ne isušiti i postane ispucala. Njegujući sastojci u bogatim sapunima ostavljaju ugodan osjećaj na koži i ruke nakon pranja budu meke i nježne.

Pružite rukama ugodan osjećaj miomirisne čistoće

Ruke su dio tijela koje puno opterećujemo tijekom dana, stoga zaslužuju posebnu pažnju i njegu. Dobra je vijest što za njihovu optimalnu njegu nije potrebno puno. Ako vam je koža inače zdrava i u dobrom stanju, već samom hidratacijom možete postići da ona takva i ostane. Zato odaberite sapun za ruke koji će ih nježno očistiti, biti ugodan za korištenje, a kao dodatnu pogodnost ostaviti miomirisni, ugodni trag. Sapuni u kamenu praktični su i za ponijeti u teretanu, izlet u prirodu ili na put jer su kompaktni i jednostavni za pakiranje.

Potražite tvrdi sapun u Douglas online trgovini

Ljubitelji klasičnih sapuna za ruke u kamenu u Douglas online trgovini doći će na svoje. Ovdje se mogu pronaći raskošni sapuni u raznim oblicima i mirisnim notama. Uz sapun za ruke, istražite i Douglas ponudu krema za ruke, kako bi predanom njegom zadržali glatkoću i nježnost kože ovog delikatnog dijela tijela. Poželite li kupiti sapune i proizvode za njegu ruku na poklon, Douglas nudi besplatno zamatanje.

Prikaži više Prikaži manje