1 EUR = 7.53450 HRK

Shiseido Waso – ljepota je u bogatstvu prirode

Japanski kozmetički brend Shiseido dugogodišnji je stručnjak i inovator na području njege kože poznat po vrhunskim proizvodima i ekskluzivnim formulama. Njegova linija za njegu kože Waso, predstavljena 2017. godine, osmišljena je kako bi prkosila tradicionalnim beauty stereotipima. U želji da ponudi drugačiji pogled na ljepotu, kolekcija poručuje – sve što dolazi iz prirode je lijepo! Osjećajte se dobro u svojoj koži bez obzira na spol, nacionalnost, godine ili status. Shiseido Waso donosi proizvode koji pomažu uspostaviti prirodnu ravnotežu kože, hidratizirati je te preventivno djelovati na probleme poput proširenih pora, akni i grube kože. Oni su prepuni prirodnih sastojaka i antioksidansima bogatom super-hranom.

Zdrava i hidratizirana koža uz pomoć prirodnih super-sastojaka

Waso dnevni i noćni režim uz pomoć prirodnih sastojaka i suvremene tehnologije naglašava jedinstvenost prirodne ljepote. Asortiman proizvoda hidratizira i jača kožu, uspostavlja njenu prirodnu ravnotežu te istovremeno kontrolira izlučivanje sebuma, sprečava pojavu akni i smanjuje proširene pore. Jednostavna, čista i elegantna pakiranja donose proizvode različitih tekstura – krema, losiona, gela... Pronaći se može odgovarajuća Shiseido Waso maska, piling, krema, losion, gel, proizvod za čišćenje kože, uklanjanje šminke… Iz Douglas ponude odaberite proizvod ovisno o vašem tipu kože i cilju koji želite postići. Shiseido Waso linija pomaže postići glatku kožu i svjež izgled, ujednačen ten, obnavlja vlažnost i čini kožu mekšom.

Novi pristup individualnoj ljepoti

Slaveći ljepotu u originalnosti i prirodnosti Shiseido Waso kozmetika pruža njegu za mlađu kožu. Osim što pruža njegu i hidrataciju, Waso linija brine i o umanjivanju i sprečavanju potencijalnih problema kože. proširene pore, suha koža, pretjerani sjaj ili akne, samo su neki od tegoba u kojima pomažu Shiseido Waso proizvodi.

Crpeći snagu iz prirode, kolekcija Shiseido Waso donosi raznolike mogućnosti za jednostavnu dnevnu i noćnu rutinu. Inspiraciju za kolekciju Waso Shiseido crpi iz japanske estetike. Ime Waso je kombinacija dviju riječi. WA označava mirnoću, harmoničnost, a SO inspiraciju, ideju i misao. Stoga Waso linija predstavlja to harmoničnost stanja kože i uma, jer ljepota dolazi iznutra prema van. Shiseido je za Waso liniju kreirao jedinstvenu metodu kreiranja formula. Neki od prirodnih japanskih sastojaka koji se koriste su tofu, bijela gljiva, med, mrkva i list mošule. Pretvoreni u vrhunske proizvode tofu pomaže zaglađivanju, bijela gljiva pri hidrataciji, med u čišćenju i osvježavanju kože, mrkva je hrani, a list mošule je matira.

Shiseido Waso linija s prirodnim sastojcima dostupna je u Douglas online trgovini

Pomoću prirodnih sastojaka istaknite prirodnu ljepotu svoje kože. U Douglas online trgovini potražite koja Shiseido Waso krema i maska najbolje odgovaraju potrebama vaše kože. Istražite i druge Waso proizvode poput raznih odstranjivača šminke i proizvoda za čišćenje kože. Praktični setovi koji sadrže nekoliko različitih proizvoda olakšavaju svakodnevno čišćenje i njegu kože. U Douglas ponudi su i ostale Shiseido linije njege poput White Lucent, Ultimune, Essentials, Essential Energy i drugih. Tu je i njega lica prilagođena muškoj koži.

Prikaži više Prikaži manje