1 EUR = 7.53450 HRK

Istaknite oči uz neodoljive PUPA maskare

Talijanski beauty brend PUPA postao je prepoznatljiv po kreativnim pakiranjima setova šminke, a proslavile su ga i privlačne PUPA maskare. Najpoznatija kolekcija zove se Vamp!, a prva je predstavljena 212. godine. Njen odličan uspjeh potaknuo je brend da razvije široki raspon raznolikih maskara, kako bi svaka ljubiteljica šminke pronašla onu koja će najbolje odgovarati njihovim trepavicama i na prekrasan način istaknuti oči.

Odgovarajuća PUPA maskara za impresivan efekt

Odabir prave maskare ovisi o prigodi za koju se šminkamo te o tome kakve trepavice imamo. Za svakodnevni make-up look, kada želimo suptilniju šminku, bit će dovoljan i laganiji sloj maskare, dok ćemo za večernji make up i posebne prilike poželjeti dramatičniji efekt i jače isticanje očiju. Oni koji imaju kraće i svjetlije trepavice odabrat će maskare za podizanje i volumen, dok će za punije trepavice biti dobra maskara koja će ih lijepo raščešljati i oblikovati. Uz klasičnu i uvijek omiljenu crnu maskaru, osobe svijetle kose mogu odabrati i smeđu verziju kako bi postigle prirodniji izgled osobe.

Poželite li malo eksperimentirati i odmaknuti se od rutine, tu su PUPA maskare u boji. Možete odabrati između nekoliko modela maskara, a uz smeđu i crnu tu je i PUPA plava maskara u dvije nijanse te maskare u ljubičastoj i zelenoj boji. Poigrajte se i na zanimljiv način da istaknite boju svojih očiju.

Očaravajući pogled uz pravu maskaru

Pravilno odabrana PUPA maskara pomoći će istaknuti atribute vašeg lica te nadoknaditi volumen ili dužinu trepavica koja vam nedostaje. PUPA maskare za volumen pomažu postići intenzivan i impresivan izgled, te će stvoriti efekt umjetnih trepavica. Nanose se u nekoliko slojeva, kako bi se postepenim nadograđivanjem postigao spektakularan izgled. Maskare koje omogućuju vrhunsko oblikovanje i razdvajanje trepavica postići će predivno definirane trepavice bez stvaranja grudica.

Osim efekta koji želite postići, dobro je uzeti u obzir i koliko dugo ćete biti našminkani te u kakvim uvjetima kako bi make-up što dulje trajao. Tijekom ljetnih mjeseci i kada želite da vaša šminka bude osobito postojana, na raspolaganju su PUPA vodootporne maskare, koje se ne razmazuju. Osigurajte besprijekoran make-up i kada je vlaga te uživajte u prekrasno našminkanim očima.

U Douglas online trgovini odaberite impresivne PUPA maskare

Želite li veći volumen trepavica, ekstremno podizanje, fantastičnu boju ili vodootpornu sigurnost? Ili možda kombinaciju tih kvaliteta? Zavirite u Douglas online trgovinu i istražite koja će vas PUPA Vamp! Maskara osvojiti. Potražite i ostali PUPA make-up i iskoristite lakoću online kupovine kako biste obnovili svoju kolekciju šminke. Uz maskare istražite ponudu PUPA sjenila i olovki za oči. Odaberete li proizvodi u vrijednosti 36 kuna i više, Douglas omogućava besplatnu dostavu. Uz svaku kupovinu dobivate i besplatan uzorak, a poželite li nekome pokloniti PUPA šminku, Douglas će se pobrinuti za pakiranje vašeg dara.

Prikaži više Prikaži manje