1 EUR = 7.53450 HRK

Philips

(1)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Philips - ime koje ulijeva povjerenje

S tradicijom dugom više od stotinu godina, Philips je jedna od onih marki čije ime ulijeva povjerenje, a proizvodi ove nizozemske grupacije prisutni su na raznim područjima i u svim dijelovima svijeta. Posebno to vrijedi za Philipsov zdravstveni program i paletu proizvoda uređaja za njegu lica i tijela, kao i za njegu stopala i specifične potrebe njege koje ima svaka suvremena žena.

Philips proizvodi za ljepši i lakši život

Philips pribor i uređaji danas su prisutni u mnogim domovima širom svijeta jer je područje koji oni pokrivaju iznimno široko. Među proizvodima namijenjenima ženskoj njezi ističu se razni uređaji i pribor za čišćenje lica, uključujući uređaje za čišćenje lica i uklanjanje dlačica. Usto, tu su dakako i različiti pripadajući zamjenski nastavci za čišćenje lica, ali i za osjetljivu kožu.

Iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju

Philips uređaji namijenjeni su ženi koja se ne libi iskoristiti sve mogućnosti koje joj život pruža. Vaša rutina njege i brige o sebi, svom izgledu, pa i zdravlju, uz Philips postaje lakša i ugodnija.

Samim time, osim što vam štedi vrijeme i novac, u svakodnevicu unosi novu dimenziju i konstantu s kojom uvijek možete računati. Philips je partner s kojim je surađivati ne samo lako, nego i vrlo ugodno. Jer u današnje vrijeme doista nema potrebe da to bude imalo drukčije.

Philips uređaji stavljaju vam blagodati moderne tehnologije nadomak ruke

Philips proizvodi pokrivaju njegu cijelog tijela, od stopala do lica, koristeći pritom sve blagodati moderne tehnologije. Uređaji za uklanjanje dlačica djeluju podjednako uspješno na različite tipove dlačica i kože, a dolaze u obliku epilatora ili IPL Lumea aparata.

Oralna njega pokrivena je soničnim električnim četkicama i tušem za zube, dok su za pedikuru tu Pedi Advanced aparati sa zamjenskim diskovima.

Jednostavna i brza narudžba i dostava

Široka ponuda Philips proizvoda dostupna je putem Douglas mreže odnosno online shopa čije je radno vrijeme neograničeno. Raspoloživa kolekcija može se pregledati na jednome mjestu, a baš kao što je to slučaj i s ostalim proizvodima u Douglasovoj ponudi, naručuje se i dostavlja brzo i jednostavno.

Za narudžbe iznad 36 kuna dostava je besplatna, a uz besplatni uzorak nudi se i mogućnost zamotavanja. Philips i Douglas doista idu ruku pod ruku.

Prikaži više Prikaži manje