DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Foreo UFO za brze i učinkovite tretmane ljepote

Foreo UFO uređaj za aktiviranje pametne maske oduševit će vas svojom funkcionalnošću. Zaboravite na cjelodnevne kućne tretmane ljepote jer ste s UFO pametnom maskom gotovi u svega 9 sekundi. Aktivirajuća maska s UFO tehnologijom u kombinaciji s Foreo uređajem zagrijava ili hladi kožu te otpušta „zarobljeni” sebum, zbog čega vaša koža postaje zdravija.

T-Sonic pulsacije zaslužne su za dubinsko prodiranje sastojaka u kožu čime se fiksiraju aktivni sastojci zaslužni za učvršćivanje kože. Svojevrsna masaža lica promiče mikrocirkulaciju koja potiče kožu na apsorpciju tvari. Istovremeno terapija LED svjetlima pruža izvanredan revitalizirajući učinak na kožu. Možete birati između većih i manjih UFO uređaja kao što je, recimo, serija Luna™ 4 Mini.

UFO Foreo - inteligentni tretman za lice u 9 sekundi

Kombinacija znanstveno dokazane terapije toplinom, krioterapije, terapije LED svjetlom i T-Sonic pulsacija upotpunjava vaš dosadašnji beauty tretman. UFO uređaj pomlađuje vašu kožu i hrani je u svega nekoliko minuta. Koristite posebno dizajnirane UFO maske ili Foreo maske za potpuno uživanje u beauty rutinama putem Foreo aplikacije.

UFO tretmani ne pružaju vašoj koži samo trenutačnu nego i dugotrajnu hidrataciju. Osim toga klinički je dokazano da povećavaju razinu hidratacije kože za čak 126% i to u samo 2 minute. Hyper-Infusion tehnologija te kombinacija topline i masirajućeg učinka „šalju” aktivne sastojke iz maske u dublje slojeve kožu.

9 sekundi čistog uživanja za sve tipove kože

Izgledati mladenački nikada nije bilo lakše i jednostavnije. T-Sonic pulsacije UFO pearl pink Foreo uređaja povećavaju mikrocirkulaciju te dostavljaju toliko potreban kisik i hranjive tvari do svih stanica kože. U isto vrijeme pulsacije eliminiraju toksine te ostavljaju vašu kožu zdravom, nahranjenom i sjajnom. Rezultati su vidljivi već nakon prve upotrebe.

Foreo uređaj u kombinaciji s UFO inteligentnom maskom prikladan je za sve tipove kože bez obzira na dob. Posebno je dizajniran za suhu i monotonu kožu. Upijanje hranjivih tvari nije jedina prednost UFO Foreo uređaja. T-Sonic pulsacije te LED terapija posvjetljuju kožu i usporavaju proces starenja. Crvena LED terapija stimulira, dakle, proizvodnju kolagena, plava potiče cirkulaciju dok zelena ujednačava ton.

Tretman je učinkovit i u potpunosti siguran za sve tipove kože. Sve što trebate jest preuzeti Foreo aplikaciju i povezati se na svoj UFO uređaj. Svaka maska ima programirane tretmane kojima jednostavno upravljate putem aplikacije.

Svoj UFO uređaj i masku za lice potražite na Douglas online

Priuštite si potpuni beauty tretman, onakav kakav zaslužujete. Uživajte u blagotvornom učinku i opuštajućem osjećaju, a vaša koža će vam na tome biti zahvalna. Posjetite Douglas online trgovinu i odaberite Foreo UFO inteligentni tretman za lice. Dostupna je i novija inačica UFO2. Napokon se riješite napetih mišića u području lica, poboljšajte apsorpciju hranjivih tvari i izgledajte mlađe.

Prikaži više Prikaži manje