DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

FOREO BEAR™ – učvrstite i zategnite kožu uz revolucionarni uređaj za trening lica

Nakon uspješnice uređaja za čišćenje lica LUNA™ te inovativnog načina nanošenja maski za lice pomoću gadgeta UFO™, beauty znalcima omiljeni švedski skintech brend FOREO predstavio je još jedan impresivan proizvod. FOREO BEAR™ uređaj za učvršćivanje kože lica pridonosi smanjenju vidljivosti bora i ciljano djeluje na konture čeljusti, obraza, vrata i čela. Ovaj revolucionarni uređaj koristi sonične pulsacije i mikrostruju za trening lica, a dolazi u dvije veličine BEAR™ i BEAR™ mini.

Tretman mikrostrujom za mladenački izgled i smanjene bore

Pametni uređaji BEAR™ i BEAR™ mini koriste tehnologiju mikrostruje i T-Sonic™ pulsacije kako bi učvrstili i definirali kožu lica i time doprinijeli mladenačkom i zategnutom izgledu. Mikrostruje djeluju na elastičnost i zategnutost kože, dok sonične pulsacije opuštaju napete mišiće lica i tako doprinose zaglađivanju bora i sitnih linija. Niste sigurni koji uređaj odabrati? Razlika je u jačini intenziteta mikrostruje i području lica za koje je namijenjeno. Dok je BEAR™ pogodan za cijelo lice te ima opciju ciljanog djelovanja, BEAR™ mini je predviđen za područje oko očiju, obrva i bora smijalica. Uređaji u sebi imaju Anti-Shock System™ integrirani sustav koji jamči maksimalnu sigurnost i udobnost korištenja mikrostruje pa tijekom tretmana nema neugodnih udara.

Siguran i ugodan tretman za definiranje crta lica

BEAR™ uređaj prikladan je za sve tipove kože, bez obzira na starost. Namijenjen je za korištenje kod kuće, a jedno punjenje daje do 90 korištenja. No kako koristiti FOREO BEAR™ uređaj? Nakon što ste preuzeli aplikaciju FOREO FOR YOU na svoj Android ili Apple pametni telefon, putem Bluetootha povežite aplikaciju i svoj BEAR™ masažer lica.

Radi sigurnosti i provodljivosti struje na lice obavezno nanesite SERUM SERUM SERUM te ga lagano umasirajte dok se potpuno ne upije. Odaberite rutinu te putem aplikacije ili izravno na uređaju odredite intenzitet mikrostruje. U aplikaciji su unaprijed programirane rutine. U uređaju BEAR™ to je "Total Facial Knockout" – masaža jagodica, čela, vrata te čeljusti, a BEAR™ mini ima rutinu "Contour Cardio". U ovih nekoliko jednostavnih koraka spremni ste za svoj tretman BEAR™ masažerom.

SERUM SERUM SERUM sadrži antioksidativni skvalan i hijaluronsku kiselinu te pridonosi postizanju glatke kože i blistavog tena. Sonične pulsacije poboljšavaju apsorpciju seruma, a on pomaže da tretman mikrostrujom bude što djelotvorniji. Blagodati seruma utječu na smanjenje vidljivosti finih linija i bora, jačanju barijere kože, poboljšanu elastičnost kože te optimalnoj razini hidratacije.

Impresivni FOREO BEAR™ u Hrvatskoj potražite u Douglas online trgovini

Inovativni uređaj FOREO BEAR™ u Hrvatskoj možete kupiti u Douglas online trgovini. Istražite i ostalu ponudu inovativnih Foreo beauty uređaja, kao što su Foreo UFO™ 2, Foreo Luna™ 3 i Luna™ 3 Men za muškarce te silikonske sonične četkice za superiornu oralnu njegu. Brza dostava dostupna je za kupovinu iznad 360 kuna, a odlučite li neki proizvod naručiti za poklon, Douglas će se besplatno pobrinuti za pakiranje.

Prikaži više Prikaži manje