Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Atelier Cologne – mirisi s karakterom

Parfemsku kuću Atelier Cologne osnovali su par Sylvie Ganter i Christophe Carvasel i time utjelovili svoju obostranu ljubav prema parfemima. Njihova je želja bila pretvoriti svoju strast u poslovni pothvat, te su odlučili osnovati brend u potpunosti posvećen kolonjskim vodama. Zamisao je bila osmisliti mirise koji će biti svježi poput kolonjske vode, a intenzivni i da se nose poput parfema. Ideju su razvijali godinama, a svoj san ostvarili su 29. godine predstavljanjem svojih prvih pet mirisa – Colognes Absolutes. Svoju prvu prodavaonicu otvorili su 211. godine u četvrti Nolita u New Yorku, a njihov uspjeh nastavlja se i dalje.

Elegantne, svježe i moćne kombinacije

Bogati i dugotrajni Atelier Cologne mirisi svojim čistim, jedinstvenim formulama donose očaravajuće i raskošne note koje će vas pratiti dugo nakon nanošenja. Odlikuje ih koncentracija ulja od 15-23 % čime se postiže svježina, lakoća i elegancija kolonjskih voda, ali i fantastična postojanost koja je inače rezervirana samo za čiste parfeme. Pri izradi svojih Cologne Absolute mirisa, u Atelier Cologne vode se uvijek istim, učinkovitim principima. Počasno mjesto ima najjača mirisna nota i prema njoj pojedina kolonjska voda dobiva ime. Njoj se dodaje obilje citrusnih nota koje osvježavaju formulu i daju joj predivnu dozu osvježenja. Miris zaokružuje kombinacija visokokvalitetnih sirovih sastojaka koji su zaslužni za njegovu dugovječnost.

Izgradite svoj Atelier Cologne mirisni svijet

Parfem Atelier Cologne biraju muškarci i žene istančanog ukusa i snažnog karaktera. Oni koriste miris kao nešto što uljepšava život, obogaćuje svakodnevicu, a posebne trenutke obgrljuje u vječne uspomene. Atelier Cologne unisex mirisi pomno su osmišljeni i s lakoćom će zauzeti posebno mjesto kao produžetak vaše osobnosti, iskaz stila i odraz raspoloženja. Zato je teško odabrati samo jedan, te ćete zasigurno vrlo brzo imati omiljen Atelier Cologne miris za ljeto, drugi za hladnije dane, neki sasvim različit za vatrene noći te onaj posebni koji ćete koristiti kao mirisni suputnik na putovanjima.

Atelier Cologne parfemi stvaraju najljepše uspomene

Potaknite svoju maštu i probudite svoje emocije uz Atelier Cologne parfemske vode. Svaki miris vodi na uzbudljivo putovanje koje priziva upečatljive uspomene i budi svojim voćnim, citrusnim, mošusnim i drugim notama. Neka vas povede zaigranost i krenite u istraživanje poželjnih prirodnih sastojaka prikupljenih u više od 5 različitih zemalja. Zasigurno ćete pronaći nekoliko mirisa koji će vas opčiniti i zavesti.

Atelier Cologne u Hrvatskoj kupite u Douglas trgovinama

Atelier Cologne parfemi savršen su odabir za sve one koji žele svojim mirisnim notama biti izdvojeni iz mase. Zbog svoje posebne formule, ove parfemske vode će se na koži zadržati jako dugo. Stoga ćete moći uživati u opojnim notama tijekom cijeloga dana. Poželite li obojati svoj mirisni identitet fascinantnim novim izričajima, Atelier Cologne u Hrvatskoj potražite u Douglas trgovinama. S obzirom da je dominantna mirisna nota u imenu svake parfemske vode, vrlo lako ćete u Douglas online trgovini odabrati onu koja najbolje odgovara vašem ukusu. Istražite kolekcije Addictive Oriental, Bright Flowers, Sunny Citruses, Fresh Woods, Clean Musks.

Prikaži više Prikaži manje