DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Abercrombie & Fitch - Ženski mirisi

(9)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Abercrombie & Fitch ženski parfemi - stalna inovacija

Abercrombie & Fitch poznati je američki brand s tradicijom koja seže sve do davnih 1890-ih. Kroz svoju uzbudljivu povijest razvijali su se od proizvodnje opreme za kampiranje i sportove u prirodi, preko ležerne odjeće i luksuznih modnih dodataka, do iznimno kvalitetnih parfema.

Abercrombie & Fitch ženski parfemi odlikuju se svježinom koja predstavlja dinamičnost i mladenačku lakoću. Inovativni cvjetno-voćni Abercrombie & Fitch ženski mirisi ne priklanjaju se nikakvoj konvenciji. U našoj ponudi u webshopu Douglas nudimo mirise ovog inovativnog branda ne samo kao parfemske vode, već i u obliku losiona za tijelo.

Abercrombie & Fitch ženski mirisi donose dašak inovativne elegancije

Ženstvena. Samopouzdana. Prelijepa. Tim riječima mogla bi se opisati svaka kolekcija mirisa i proizvoda za njegu ovog branda. Jednako važan kao i vaše omiljene cipele, torbe i haljine, i vaš parfem govori mnogo toga o vašem osobnom stilu.

Naime, pomno odabrani parfem ostavlja nezaboravni dojam. Istražite raznolike linije parfema i losiona za tijelo. U ponudi su linije First Instinct i Authentic Women. Kao što sama imena linija govore, riječ je o smionim kompozicijama mirisa, uglavnom voćnih nota, nadahnutim trenucima prve privlačnosti.

Iskonski, autentično i maštovito, to su ključne riječi ovih mirisnih kompozicija za žene. First Instinct Woman miris nadahnut je onim čarobnim trenucima prve privlačnosti između dvije osobe.

Mirisi Abercrombie & Fitch za žene utjelovljuju čaroliju ovog uzbudljivog trenutka zajedništva. Osjećaj je to koji je teško opisati riječima, ali se može dočarati mirisom.

Abercrombie & Fitch za nju - hrabru i nezaustavljivu

Abercrombie & Fitch ženski parfemi nose mirisne note optimizma i otvorenosti koje inspiriraju da se živi strastveno, slaveći sve aspekte života. Žena koja sama piše svoja pravila potpuno je autentična. A upravo to je čini tako nevjerojatno simpatičnom.

Autentična parfemska voda njezin je miris, oličenje svježine i otvorenosti. A Abercrombie & Fitch ženski parfemi namijenjeni su ženama koje koje znaju što žele. U ponudi webshopa Douglas možete pronaći ove smjele mirisne kompozicije koje garantiraju nezaboravni olfaktorni učinak u bilo kojoj situaciji.

Istražite nove mogućnosti mirisnih simfonija kroz ove inovativne parfeme i iskoračite iz ustaljenih konvencija. Abercrombie & Fitch ženski parfemi tu su za vas te će samo jedan klik biti dovoljan da hrabro iskoračite iz rutine i probate nešto novo.

Parfemske vode i losioni za tijelo ovog branda svakako će unijeti dašak svježine i samopouzdanog izazova u vašu svakodnevnu kozmetičku rutinu. Pronađite svog mirisnog favorita i krenite u nove avanture.

Prikaži više Prikaži manje