DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Abercrombie & Fitch - Muški parfemi

(8)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Abercrombie & Fitch muški parfemi - mistični i magnetični mirisi

Odavno poznat po kvalitetnim i ležernim trenirkama i majicama, američki modni brand Abercrombie & Fitch odnedavno je proširio svoj asortiman i na muške parfeme. Ovi (s razlogom) razvikani parfemi nekoć su se mogli kupovati isključivo u inozemstvu. No sada su dostupni i na hrvatskom tržištu, u Douglas parfumerijama i webshopu.

Abercrombie & Fitch muški parfemi imaju ono nešto. To su mistične, magnetski privlačne simfonije mirisa koje osvajaju na prvi udah. Isto tako, to su snažne i nezaboravne mirisne kompozicije za muškarce koji ne pristaju na kompromise.

Abercrombie & Fitch za muškarce nepogrešivog stila

U Douglasovoj ponudi svaki muškarac pronaći će ono što mu treba. Abercrombie & Fitch za njega nudi dvije ključne linije proizvoda. Prva se zove Authentic Men i sadrži deodorant u stiku, toaletnu vodu i gel za tuširanje. Kao što samo ime govori, ovdje je naglasak na autentičnoj svježini i originalnosti muškarca koji koristi ove proizvode. On je moderan, bezvremen i nezaboravan.

Autentični muškarac ne boji se kršiti pravila i žudi za potpunim životnim iskustvom. On je društven u svakom pogledu, ne samo na društvenim mrežama, već je prisutan u svakom aspektu svog života i želi naglasiti originalnost na vlastiti način. A Abercrombie & Fitch muški parfemi idealni su pratioci za te svrhe.

Abercrombie & Fitch za muškarce u Douglasovoj ponudi predstavljen je i drugom linijom proizvoda, First Instinct. Tu možete otkriti inovativne parfemske i toaletne vode te gelove za tuširanje. To su mirisi za muškarca koji slijedi svoj primarni instinkt, koji je pustolov i stiže do zvijezda. Njemu je samo nebo granica. Riječ je i onom prvom trenutku privlačnosti, kada se pogledi susretnu i svjetovi dvoje ljudi sudare, a iskre se zapale.

First Instinct mirisna je interpretacija tog prvog pogleda punog uzbuđenja, i osjećaja povezanosti koji nastaje iz trenutka koji se ne može opisati riječima. Ali ni predvidjeti. Muškarac koji slijedi svoje instinkte odiše prirodnim samopouzdanjem i ne boji se izraziti svoje najdublje osjećaje. Abercrombie & Fitch muški mirisi motiviraju vas da preuzmete rizik i zarobite sve oko sebe svojom energijom i neodoljivim šarmom.

Abercrombie & Fitch muški mirisi kao markantne mirisne melodije

Abercrombie & Fitch muški parfemi idealan su izbor za muškarce koji imaju hrabrosti isprobati nešto novo te žele podvući crtu odvažnom mirisnom simfonijom koja odiše samopouzdanom karizmom.

U našoj ponudi u webshopu Douglas možete pronaći raznolike proizvode ovog odvažnog američkog branda. Abercrombie & Fitch muški parfemi bit će uz vas u svim budućim pohvatima.

Prikaži više Prikaži manje