DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Umjetne trepavice

(35)
Filter schließen
Brandovi
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre
Filter

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Postignite dramatičan efekt i istaknite oči uz umjetne trepavice

Duge, guste i podignute trepavice predivno ističu oči i daju licu poseban šarm. Za one koji nisu među sretnicima s prirodno raskošnim trepavicama odličan i jednostavan odabir su umjetne trepavice. Širok izbor raznih proizvoda omogućuje postizanje različitih efekata. Uz bujne, bogate umjetne trepavice koje su idealne za jači make up i posebne prilike, odabrati se mogu i diskretnije umjetne trepavice koje se mogu nositi svaki dan.

Doza glamura za zavodnički pogled

Prilikom odlučivanja koje su najbolje umjetne trepavice valja razmisliti o efektu koji želimo postići. Za diskretniji, prirodni look birajte rjeđe i kraće umjetne trepavice koje oblikom ne odudaraju puno od vaših pravih trepavica. Odlične su i umjetne trepavice koje se mogu nanijeti pojedinačno tj. u manjim skupinama, na nekoliko mjesta duž oka ili samo na vanjskim kutovima kapaka. Njihovo stavljanje traje nešto duže od klasičnih trepavica u jednom nizu i zahtijeva malo više vještine, no zato možete precizno odrediti željenu gustoću i rezultat koji ste zamislili.

Kada poželite izraženiji make up, koristite guste, duže i upečatljive umjetne trepavice. One najčešće dolaze u jednoj liniji za svako oko. Umjetne trepavice mogu biti napravljene od prirodnih ili sintetičkih materijala. Pogledajte široku ponudu Douglas online trgovine i odlučite koje su najbolje umjetne trepavice za vaš ukus. Odaberite nekoliko različitih modela umjetnih trepavica kako bi bili spremni za svaku prigodu. Odličan izbor pružaju brendovi Too Faced i Lilly Lashes.

Naučite kako se lijepe umjetne trepavice

Umjetne trepavice ostavljaju impresivan dojam i dižu make up na novu razinu. Uz kvalitetne umjetne trepavice i odgovarajući pribor te malo vježbanja njihovo nanošenje se brzo savladava. Uz par jednostavnih savjeta lako ćete naučiti kako se lijepe umjetne trepavice. Prislonite umjetne trepavice na svoje prirodne i provjerite odgovara li vam duljina. Pritom za lakše držanje možete koristiti pincetu. Ako su predugačke, skratite ih s vanjske strane škaricama. Pomoću aplikatora ili čačkalicom nanesite malu količinu ljepila na trepavice, pričekajte prema uputama na pakiranju neko vrijeme da se malo posuši. Postavite umjetne trepavice što je bliže vašoj prirodnoj liniji trepavica i utisnite ih uzduž kapka, od unutrašnjosti oka prema van. Potom možete nanijeti maskaru kako bi se umjetne trepavice što bolje stopile s prirodnim.

Savršeno istaknute oči u svim prilikama

Od prirodnog izgleda do impresivnog make-upa, s umjetnim trepavicama možete postići efekt koji poželite. Mogu se koristiti bez obzira na oblik očiju, a pazite li na njihovo održavanje, s lakoćom se mogu upotrijebiti više puta. Prikladne su za svaku priliku, uz suptilni svakodnevni look do glamuroznih večeri kada poželite dozu sofisticiranosti.

Kupite umjetne trepavice u Douglas trgovinama

Dodajte čaroban dodir vašem make upu uz umjetne trepavice. U Douglas online trgovini pronaći ćete umjetne trepavice različitih veličina, gustoće i oblika. Odabrati možete trepavice u obliku linije ili skupine od nekoliko trepavica koje se nanose pojedinačno. Douglas nudi i odgovarajući pribor, ljepilo za umjetne trepavice i sve ostalo što vam je potrebno za lako nanošenje. Poigrajte se odabirom nekoliko modela i isprobajte kako vam koji stoji.

Prikaži više Prikaži manje