1 EUR = 7.53450 HRK

Ukroćena i podatna kosa uz Redken Frizz Dismiss kolekciju

Čini li vam se ponekad da trebate moći superjunaka kako bi svoju kosu sklonu kuštranju stavili pod kontrolu? Odbjegle vlasi kao da prkose svom vašem trudu da postignete elegantan i zaglađen izgled? Vaš eliksir heroja pristiže u obliku Redken Frizz Dismiss kolekcije proizvoda. Ovi inovativni proizvodi namijenjeni kroćenju neposlušne kose sadrži poseban komplex s Babassu uljem uz pomoću kojeg kosa postaje mekša, zaglađenija i urednija. Možete prekrižiti vlagu s popisa svojih protivnika, jer Frizz Dismiss linija umanjuje kuštranje, odbjegle pramenove vraća na mjesto, a kovrče i lokne postaju definirane i zanosne.

Frizz Dismiss liniju proizvoda za zaglađeniju i uredniju kosu

Bez obzira želite li nositi raspuštenu kosu, izravnati prirodne lokne ili stilizirati zaglađenu, elegantnu frizuru, Redken Frizz Dismiss pomaže postići besprijekoran i uredan izgled. Linija donosi proizvode za njegu koja kontrolira neželjeno kovrčanje, povećava glatkoću kose te joj daje privlačan sjaj. Tako će primjerice odgovarajući Redken Frizz Dismiss šampon nježno očistiti kosu i vlasište i pritom umanjiti njeno kuštranje te pospješiti zaglađenost i blistavost. Uz pomoć regeneratora iz linije Frizz Dismiss kosa se lakše raščešljava te je istovremeno podatnija i sjajnija i ne mrsi se. Kreme i maske za kosu uz anti-frizz djelovanje imaju i regenerirajuća svojstva koja hidratiziraju i omekšavaju kosu. Također omogućuju lakše raščešljavanje, smanjuje krhkost kose i ispucale vrhove.

Proizvodi kao što su ulje za kosu pružaju kosi trenutačnu zaglađenost, no ona i dalje zadržava volumen i punoću. Za intenzivniju njegu tu su posebni tretmani za kosu u obliku seruma koji pomoću lagane teksture stvaraju glatku teksturu kose, te ona postaje mekša i podatnija. Usto, serum štiti kosu od vlage, ali i od topline, kako je uređaji za stiliziranje ne bi isušili ili oštetili.

Neposlušna kosa ustupa mjesto besprijekornoj glatkoći i sjaju

Linija proizvoda Redken Frizz Dismiss savršeno će odgovarati svima koji žele mekšu, trenutačno zaglađeniju kosu bez otežavanja, bez obzira na tip kose. Određeni proizvodi mogu se odabrati prema stupnju kontrole koju želimo te o jačini kuštranja kojemu je kosa sklona. Frizz Dismiss kolekcija pomaže kontrolirati odbjegle vlasi, smanjujući statiku kose kako bi ona ostavila elegantniji i mekši dojam. Njegujuća svojstva koja sadrže proizvodi hrane i raspetljavaju kosu te ona postaje lakša za stiliziranje, sjajnija i podatnija.

Liniju Redken Frizz Dismiss u Hrvatskoj pronađite u Douglas online trgovini

Liniju proizvoda za njegu neposlušne kose Redken Frizz Dismiss u Hrvatskoj možete pronaći u Douglas online trgovini. Uz to što pomaže ukloniti neželjeni volumen te pružiti kontrolu kako se kosa ne bi kuštrala u budućnosti, ova linija štiti od topline i vlage. Zato u samo nekoliko klikova Douglas online trgovine odaberite proizvode Frizz Dismiss koji će pružiti vašoj kosu toliko željenu glatkoću, mekoću i sjaj. U Douglas ponudi nalaze se i brojne druge kolekcije za njegu kose brenda Redken, koje odgovaraju na različite potrebe i stanje kose. Između ostalih tu su linije Extreme, Color Extend, All Soft i Redken Acidic Bonding Concentrate.

Prikaži više Prikaži manje