DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Rabanne - Lady Million

(7)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Lady Million – uzbuđenje koje donosi glamur

Blještavilo, pompoznost i raskoš Lady Million kolekcije očiti su već pri prvom pogledu na originalan miris. Rabanne Lady Million lansiran je 21. godine, dvije godine nakon njegove muške inačice 1 Million. Baš poput muške Rabanne kolekcije, i ženska edicija vrlo brzo postaje iznimno popularna širom svijeta. Iskričava Lady Million bočica u obliku dijamanta šalje jasnu poruku – ovaj je miris izraz apsolutne ekstravagancije. Ona beskompromisno parira muškom izdanju koje je oblikovano poput zlatne poluge. Zlato i dijamanti – savršen spoj.

Bezkompromisna luksuzna senzacija

Glamurozna i zavodljiva kolekcija Lady Million s vremenom se proširila na čitav niz primamljivih mirisa. Svako novo izdanje donosi novo poglavlje ove predivne mirisne priče. Razlikuju se prema intenzitetu kojom prevladavaju cvjetne note u odnosu na slatkaste, i obrnuto. Stvoreni su kako bi vas potaknuli da odbacite ograničenja i prepustite se zabavnoj igri ostvarivanja svojih snova. Rabanne Lady Million parfem začarat će vas, usaditi neočekivanu hrabrost i pokazati kako senzacionalan život može biti.

Kao inspiraciju za bočicu prvotnog mirisa poslužio je poznati dijamant „The Regent“ koji se čuva u muzeju Louvre. Taj se motiv nastavio koristiti za svaku novu Lady Million ediciju. Kolekcija je stoga izrasla u niz ušminkanih i okićenih dijamanata. Uz osebujne Lady Million mirise dolaze i dodatni proizvodi poput losiona za tijelo i dezodoransa. Uz raskošnu i podatnu njegu prožet će vas očaravajući dodir omiljenog Lady Million mirisa.

Zablistajte punim sjajem uz parfem Rabanne Lady Million

Lady Million ženu lako je primijetiti. Ona je drska i odvažna, stvorena da uživa pod reflektorima. Uživa u glamuru i samopouzdano gradi svoje carstvo, u kojem god obliku i smislu to želi. Parfem Rabanne Lady Million savršeno će odgovarati kompleksnim ženama koje smiono i slojevito grade svoj karakter. Svoju snagu izražavaju uživajući u neovisnosti i njegujući svoj slobodoumni duh.

Cvjetno voćni miris osmišljen je za dominantnu i odvažnu ženu koja se ne pokorava nikome. Jedine upute koje prati su njeni snovi, a ona ih s nevjerojatnom lakoćom pretvara u stvarnost. Lady Million se pamti, ona ostavlja snažan dojam, a jedini tko može držati korak s njom je magični tračak luksuza i zanosan miris parfema.

Luksuznu kolekciju Rabanne Lady Million kupite u Douglas online trgovini

Istaknite se i uživajte u pomicanju granica uz Rabanne Lady Million kolekciju. Primamljive i briljantne Lady Million mirisne dijamante možete pronaći u Douglas online trgovini. Same mirise nadopunite i ostalim proizvodima iz kolekcije poput dezodoransa ili losiona za tijelo.

Istražite i ostalu ponudu Rabanne ženskih mirisa, poput kolekcija Pure XS For Her i Olympéa. Ne zaboravite ni na Rabanne muške mirisne kolekcije. Istražite muški ekvivalent Lady Million kolekcije – 1 Million te mirise Invictus, Pure XS i Phantom.

Prikaži više Prikaži manje