1 EUR = 7.53450 HRK

Martinelia - Make up

(11)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Martinelia make up za djevojčice

Martinelia je vodeći brend dječje kozmetike koji nudi široku ponudu proizvoda te kozmetičkih setova i ostalih dodataka šminkanje. Zabavni i inovativni proizvodi osmišljeni su s ciljem da prate najnovije trendove kako bi dječja igra bila idealna prilika za razvoj mašte i kreativnosti. Ponuda Martinelia make up kolekcije uključuje šminku za oči, lica i usne, zatim kistove za šminkanje, a tu su i setovi za njegu noktiju i ostali pribor. Ne zaboravite na setove za „kreativnu zabavu" koji nisu namijenjeni isključivo za uljepšavanje nego i za razvoj vještine naših mališana.

Setovi za šminkanje i njegu noktiju razveselit će djevojčice

Na Douglas online trgovini čeka vas bogata ponuda dječje kozmetike Martinelia. Osim pojedinačnih kozmetičkih proizvoda tu su i razni setovi koji sadrže mnoštvo dodataka koji će se sigurno svidjeti svakoj mladoj dami. Primjerice setovi za kosu omogućit će vašoj najdražoj da si napravi frizuru kakvu je oduvijek željela. Setovi uključuju i Martinelia lak za nokte, sjenilo za oči, ogledalce, naljepnice za nokte i tako dalje.

Uz Martinelia dječju kozmetiku zabava nikada ne prestaje. Martinelia make up za najmlađe nudi široku paletu zabavnih proizvoda dostupnih u svim duginim bojama dizajniranih na način da prate najnovije trendove. Kistovi za šminkanje, balzami i sjajila za usne omogućit će vašoj djevojčici da izrazi svoj stil, a ujedno će potaknuti i razvoj njezine kreativnosti i mašte.

Za djevojčice koje žele istaknuti svoj stil

Martinelia make up za djecu omogućuje razvoj njihovih osjetila, stvaranje osjećaja za estetiku i poimanje pojma ljepote. Dječja kozmetika upakirana je u prekrasne šarene prozirne kutijice. Zato ovo ujedno može biti odlična ideja za poklon.

Ono po čemu je Martinelia dječja kozmetika poznata odnosi se na to da sadrži samo provjerene i sigurne sastojke prikladne za nježnu dječju kožu, s obzirom na to da je poseban fokus na kvaliteti i sigurnosti proizvoda. Svi proizvodi su dermatološki ispitani te su izrađeni od pomno odabranih sastojaka koji blagotvorno djeluju na nježnu dječju kožu. Osim toga sva šminka za oči, lice i usne brzo se i lako skida, što također treba uzeti u obzir kod odabira dječje kozmetike.

Provjerenu dječju kozmetiku potražite na Douglas online trgovini

Tražite li poklon za vašu djevojčicu, onda je Martinelia kozmetika idealan odabir. Inspiraciju potražite na Douglas online trgovini gdje vas čekaju dječji setovi za usne, setovi za šminkanje ili pribor za uređenje noktiju. Douglas online trgovina uvijek nudi nešto posebno. Iskoristite besplatnu dostavu na vašu adresu za narudžbu veću od 47,78 EUR, a pri tom ostvarite pravo na besplatne uzorke.

Prikaži više Prikaži manje