1 EUR = 7.53450 HRK

Gucci Flora – ženski miris cvjetnih aroma i drvenastih tonova u orijentalnom stilu

Gucci Flora samo jedan je u nizu brojnih ženskih mirisa ovog poznatog modnog i kozmetičkog brenda. Zahvaljujući jedinstvenim kombinacijama mirisa, nota i akorda, svaka će dama pronaći svoj omiljeni Gucci parfem. U brojnim ženskim parfemima glavna su nota cvjetni mirisi koji se isprepliću s voćnim ili nekim drugim tonovima.

Gucci brend je već više od sto godina aktivan na modnoj sceni, ali uz to sve redom nas očarava jedinstvenim i originalnim mirisima koji će istaknuti našu osobnost, naš stav, naš karakter. U bogatom asortimanu posebnu su zastupljene orijentalne note i ranije spomenuti cvjetni mirisi. Čak i ako ste ljubiteljica drvenastih tonova, nećete ostati zakinuti.

Gucci Flora parfem s jedinstvenom aromom kruške i mandarine

Uronite u svijet originalnih cvjetnih mirisa i orijentalnih tonova. Gucci Flora parfem oduševit će vas delikatnom kompozicijom cvjetnih i voćnih aroma koje se isprepliću sa slatkim notama pačulija. U kombinaciji s mirisom cvijeta jasmina pravi je raj za vaša osjetila.

Gucci Flora karakterizira iznimno elegantan i senzualan miris, kao stvoren za elegantne i moderne žene koje preferiraju limunske note u kombinaciji s ružom ili božurom. Na prvu ćete osjetiti umirujući miris sandalovine i pačulija, a dodatak ružičastog papra je „točka na i" cjelokupnoj mirisnoj kompoziciji. U sastavu ovog mnogima omiljenog parfema nema nasumičnog odabira, nego je svaki element pomnom promišljen.

Jedinstveni mirisi za klasične, ali i moderne žene odvažnog duha

Započnite dan odvažno; potražite omiljeni Flora parfem cvjetnih aroma i mirisa. Nježni dašak božura isprepliće se s citrusnim tonovima. Mirisi ružinih latica i mirisnice pratit će vas na svakom koraku, dok će jedinstveni akordi sandalovine i pačulija dati dozu orijentalnosti.

Nenametljiv, ali postojan i intenzivan Gucci ženski miris – upravo je to ono što je nedostajalo svakom vašem stajlingu. Upotpunite svoj „look" i dajte mu neopisivi sjaj i gracioznost. Pakiran je u novoj staklenoj bočici koja će s ponosom stajati na vašem noćnom ormariću. Ružičasto lakirano staklo u kombinaciji sa zlatnim čepom pun su pogodaka za sve ljubiteljice dobroga ukusa. Posebno ističemo Flora cvjetni uzorak koji je postao neizostavni vizualni element brenda.

Gucci Flora parfem dizajniran je za dame koje u svakoj situaciji žele zablistati i ne pristaju na manje od toga. Za one koje žele maksimalno iskoristiti svaki trenutak, i to bez obzira na prigodu, ali i godine. Baš poput Bloom kolekcije. Istaknite svoj prirodni šarm, budite primijećeni i osjećate se savršeno u vlastitoj koži. Odlučite se za ovu „cvjetnu bombu" obogaćenu drvenastim notama. Poput kakvog zlatnog nakita odlično će obogatiti vaš outfit.

Šarmantni Gucci parfeme za žene u Douglas online trgovini

Obogatite vašu Gucci kolekciju i potražite parfem Gucci Flora u Hrvatskoj u Douglas online trgovinama. Iznenadit će vas bogata cvjetna aroma upotpunjena svježim notama sandalovine i pačulija. Naglašeni dašak božura i mandarine probudit će sva vaša osjetila.

Prikaži više Prikaži manje