Besprijekorno čista koža na kraju dana uz Clinique Take The Day Off

Na kraju dana na našoj koži nalaze se ostaci šminke i proizvoda za njegu, prašina, nečistoće i sebum – prirodna masnoća kože. Sve to utječe na kožu, a ako se ona dobro ne očisti mogu se začepiti pore, pojaviti akne, ten bude umoran, a koža bez sjaja. Stoga je važno na kraju dana dobro ukloniti sve što se na licu nalazi, kako bi koža bila receptivna za noćnu njegu. Kolekcija Clinique Take The Day Off donosi proizvode koji će dovesti postupak dvofaznog čišćenja do savršenstva. Ovom metodom lice se čisti dva puta s različitim proizvodima, drugačijih tekstura i namjena.

Pretvorite obavezno večernje čišćenje lica u zadovoljavajući ritual

Dvostruko ili dvofazno čišćenje osigurava da u potpunosti uklonite sav make-up i nečistoće s lica kako bi pore bile odčepljene, a koža spremna za daljnju njegu. Takozvano double cleanse čišćenje radi se uvečer kada na licu imamo više proizvoda. Za prvu fazu koriste se čistači lica kao što su balzami, esencije, preparati na bazi ulja, mlijeka i slični proizvodi. Oni će bez problema razgraditi, otopiti i ukloniti vodootpornu šminku, kreme i proizvode za njegu, zaštitni faktor i višak prirodne masnoće. Druga faza je umivanje i tijekom nje se koriste proizvodi za čišćenje na bazi vode poput gela i pjena kako bi se s kože uklonila onečišćenja, prljavština, prašina i višak ulja.

Clinique Take The Day Off kolekcija donosi proizvode za obje faze dvostrukog čišćenja. Tako je primjerice Clinique Take The Day Off balzam idealan za prvu fazu metode i uklonit će do zadnjeg traga šminke. Pri nanošenju njegova se tekstura balzama pretvara u svilenkasto ulje te otapa čak i najotporniju šminku. Za prvi dio čišćenja tu su još i čistač make-upa za kapke, trepavice i usne te ulje za čišćenje. U drugom dijelu čišćenja nastupaju Take The Day Off proizvodi za umivanje. Pjenasti sapun temeljito čisti lice ostavljajući kožu svježom i ugodnom na dodir.

Ugodite svojoj koži uz nježno, a temeljito čišćenje lica

Bez obzira nosimo li malo ili puno šminke tijekom dana, za kožu je neizmjerno važno da uvečer s nje uklonimo sav make-up i nečistoće. Ovo pravilo jedinstveno je za sve, no proizvodi koje za to odabiremo moraju odgovarati pojedinom tipu kože i njenim specifičnim potrebama. Clinique Take The Day Off donosi proizvode koji su pogodni za osjetljivu kožu i one koji odgovaraju svim tipovima kože. Jednostavni su za korištenje, glatko klize po koži te se lako ispiru vodom ili uklanjaju blazinicom.

Clinique Take The Day Off u Hrvatskoj potražite u Douglas online trgovini

Potrebni su vam proizvodi koji će brzo, jednostavno i temeljito razgraditi i ukloniti šminku, osobito onu dugotrajnu i vodootpornu? Želite čistače lica uz koje će umivanje biti nježno, a nečistoće izbrisane? Kolekciju proizvoda za čišćenje lica Clinique Take The Day Off u Hrvatskoj potražite u Douglas online trgovini. Istražite i ostalu Douglas ponudu Clinique proizvoda za njegu lica i tijela za žene te posebnu Clinique kolekciju njege za muškarce.

Prikaži više Prikaži manje