DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Električne četkice za zube

(7)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Električne četkice za zube – za temeljito čišćenje i oralnu higijenu

Još uvijek koristite klasične četkice za zube? Odaberite električne četkice za zube koje će ih učiniti bjeljima i zdravijima te ujedno omogućiti najpotpunije četkanje zahvaljujući fleksibilnoj glavi koja čisti i teško dostupna mjesta. Na tržištu postoje različite vrste četkica. Iste se koriste pod kutem od 45 stupnjeva te ih ne treba previše stiskati. Osim toga, više ne morate paziti na vrijeme pranja zubi jer većina modela ima ugrađeni senzor koji vas obavještava o isteku 2 odnosno 3 minute.

Poboljšajte vaše zdravlje i odlučite se za električnu četkicu za zube

Električna četkica za zube u posljednje vrijeme sve više istiskuje onu klasičnu iz upotrebe, a razlozi tome su prilično jednostavni. Osim temeljitog čišćenja naslaga na zubima električne četkice za zube održavaju zdravlje desni, unutarnje strane obraza i jezika. To je kompletna 4-U-1 njega usne šupljine.

Brojni renomirani proizvođači kao što je Foreo na tržište su plasirali električne četkice za zube izrađene od medicinskog neporoznog silikona s fleksibilnom glavom koja učinkovito uklanja naslage sa zuba te pri tom nježno djeluje na desni. Silikon je do 1 puta „higijenskiji“ od najlonskih vlakana te u isto vrijeme otporniji na bakterije, tako da nas ne treba začuditi ako najbolje električne četkice za zube u potpunosti zamijene one klasične.

Električna četkica za osjetljive zube

Osim što električna četkica uklanja i do dvostruko više kamenca čime se smanjuje rizik od nepravilnog pranja zubi, ujedno ima ugrađeni senzor pritiska, tako da neće oštetiti caklinu niti uzrokovati iritaciju desni. Zahvaljujući zamjenjivim glavama četkice te čak 16 podesivih brzina i pulsacija svako četkanje prilagodite vlastitim potrebama što je osobito korisno ako imate osjetljive zube.

Neka vaša oralna higijena bude potpuna

Sa stražnje strane četkice nalazi se čistač jezika i unutarnje strane obraza tako da je vaša oralna higijena potpuna. Budući da su električne četkice za zube snažne pri uklanjanju naslaga, ali nježne prema desnima i cjelokupnoj usnoj šupljini, neće doći do povlačenja zubnog mesa niti neugodnih iritacija.

Električne četkice kupite u Douglas online trgovini

Pružite vašim zubima potpunu higijenu i njegu pomoću novih električnih četkica za zube. Jednostavnim pritiskom na tipku uključite četkicu i oko 2 minute perite zube na uobičajeni način. Isperite usta, a zatim očistite jezik pomoću „čistača jezika“ sa stražnje strane četkice. U Douglas online trgovini očekuje vas bogata ponuda drugih proizvoda za zdravlje i higijenu, tako da ćete zasigurno pronaći proizvod koji vam u potpunosti odgovara. Iskoristite aktualne pogodnosti, najbolju kvalitetu i brzu dostavu; odaberite četkicu koja će ispuniti vaša očekivanja.

Prikaži više Prikaži manje