1 EUR = 7.53450 HRK

Oslobodite vječnog istraživača u sebi uz Givenchy Pi

Magnetičan miris Givenchy Pi predstavljen je 1998. godine. Geometrijska tematika, uz samo ime, odražava se i u obliku bočice koje je oblikovano u obliku grčkog slova pi. Pi Givenchy svojim senzualnim, drvenastim notama slavi magnetičnu muževnost i namijenjen je muškarcima koji vole iskušavati svoje granice. Orijentalno-drvenasta kompozicija kombinira snažne i delikatne note kako bi se stvorio kontrastno poseban miris. Snažni sastojci upotpunjeni su nježnim dodacima, a rezultat je originalna olfaktorna kreacija. Ovaj harmoničan spoj donosi najbolje od obje krajnosti – snažan karakteran miris s dozom tople senzibilnosti.

Beskonačnost je granica uz Pi Givenchy

Poput tajnog sastojka Givenchy Pi parfem postat će onaj dodatni poticaj za svaki novi istraživački pohod. Kolekcija Pi označava želju za uzbudljivim avanturama, pomicanjem granica i razotkrivanjem nedokučivog. To je miris koji svojim posebnim akordima naglašava prirodnu karizmu i istaknutu privlačnost muškarca koji ih nosi. Nakon originalnog mirisa, kolekcija Pi obogaćena je brojnim drugim varijantama i već preko dva desetljeća osvaja nove poklonike. Razne reinterpretacije pokrivaju širi spektar svježijih i intenzivnijim mirisa te donose aktualna viđenja kako moderni istraživač doživljava beskonačnost prilika.

Pi Givenchy je više od imena kolekcije to je simbol suvremenog muškarca. Definicija i viđenje što to predstavlja mijenja se kroz godine. Tako svaka varijacija mirisa vizualima prati što doživljavamo kao beskonačnost – je li to svemir, možda virtualni svijet, ili nešto treće? Kolekciju odlikuju muževne bočice koje su savršena kombinacija čistih linija i kreativne interpretacije slova pi.

Izrazite svoju duboku senzualnost pravim mirisom

Poput iskonskih instinkta, osvajačka energija koju oživljava parfem Givenchy Pi daje unutarnju snagu da se uhvatite u koštac sa svim izazovima. Ovo je miris koji će ponosno nositi snažan muškarac, siguran u sebe i svoje odabire. On poznaje svoje nagone, u dosluhu je sa svojim instinktima i uvijek hrabro kroči prema naprijed. Duboka znatiželja i odvažan duh vodi njegovu snažnu potrebu za istraživanjem, isprobavanjem novih stvari i uživanju u neuobičajenim iskustvima. Taj urođeni avanturizam čini Pi muškarca beskonačno aktivnim, posvećenim ispunjavanju visokih ciljeva koje si zacrta. Njegova inteligencija pomiješana s dozom hrabrosti te postignuća koji su rezultat njegovih sposobnosti čine savršenu kombinaciju karakteristika modernog muškarca koji impresionira.

Parfem Givenchy Pi u Hrvatskoj pronađite u Douglas online trgovini

Odvažite se odabrati miris koji slavi mušku zavodljivost i potražite parfem Givenchy Pi u Hrvatskoj u Douglas online trgovini. Otkrijte koja vam inačica ovog drvenasto orijentalnog mirisa najbolje odgovara i uživajte u odgovarajućem mirisnom suputniku za vaše pothvate. U Douglas ponudi potražite i ostale muške mirisne kolekcije ovog slavnog francuskog brenda poput Gentleman Givenchy i Givenchy Pour Homme. Uz park klikova po jednostavnom pregledniku istražite i ženske Givenchy mirisne linije, kao što su Irrésistible Givenchy i L'Interdit. Brza dostava besplatna je za narudžbe iznad 36 kuna, a od ostalih prednosti online kupovine tu je i besplatan uzorak koji će vam omogućiti da isprobate neke druge proizvode.

Prikaži više Prikaži manje