Podarite koži mladenačku blistavost uz Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair linija proizvoda osmišljena je s ciljem postizanja blistavog tena te hidratizirane, obnovljene i zaglađene kože. Noć će postati vaše omiljeno doba dana za beauty tretman. Dok vi odmarate, Estée Lauder Advanced Night Repair kozmetika odradit će teži dio posla njege lica potičući prirodnu regeneraciju.

Vi se samo trebate naspavati i kad se probudite uživat ćete u osjećaju i izgledu koji ovi proizvodi mogu postići. Tijekom dana marljivo će raditi na smanjivanju utjecaja koji na izgled kože imaju sunce, zagađenje i ostali vanjski čimbenici. Bez obzira na to želite li visoko kvalitetnu anti-age njegu, dubinsku hidrataciju kože ili posvetiti pažnju osjetljivoj koži, Advanced Night Repair proizvodi približit će vam ostvarenje sna o savršenoj koži.

Višestruke blagodati za lijep izgled kože

Estée Lauder Advanced Night Repair kolekcija sastoji se od proizvoda koji potiču obnovu i oporavak kože poput seruma, tretmana za njegu lica, koncentrirane njege za područje oko očiju te preparata za čišćenje. Ovi iznimno popularni proizvodi omiljeni su dio beauty rutine brojnih žena koje cijene vrhunske proizvode iznimnih karakteristika. Dostupni proizvodi napravljeni su kako bi potakli hidrataciju, obnovu kože, vraćanje svježeg izgleda, zaglađivanje, smirivanje iritacije, smanjivanje pora, natečenosti, podočnjaka i još mnogo toga. Na vama je da odaberete proizvode koji će ciljano djelovati prema vašim potrebama.

Estée Lauder Advanced Night Repair serumi pružaju različite učinke njege. Odaberite one kombinacije koje najbolje odgovaraju vašem tipu kože. U Douglas trgovinama možete pronaći razne serume za lice, te one koji su posebno osmišljeni kako bi njegovali osjetljivu kožu područja oko očiju. Međusobno se mogu kombinirati kako bi se postigli optimalni rezultati i pružala potrebna uravnotežena njega.

Smanjivanje znakova starenja jedan je od najčešćih ciljeva koje želimo postići brigom o svojoj koži. Toj misiji predani su i proizvodi iz kolekcije Estée Lauder Advanced Night Repair. Kombinacijom kvalitetnih sastojaka i inovativne tehnologije nastoji se potaknuti anti-age djelovanje te minimizirati linije, bore i opuštanje kože. Rutinu započnite korištenjem tonera i proizvoda za čišćenje kako bi kožu pripremili za hranjive i aktivne sastojke seruma, maski za lice i drugih preparata za njegu.

Korak bliže svježem izgledu uz Estée Lauder Advanced Night Repair

Estée Lauder Advanced Night Repair linija proizvoda sadrži brojne prirodne i znanstvenim putem razvijene sastojke. Uz pomoć njih vraća koži živost, potiče njenu obnovu i hidrataciju, smanjuje pigmentaciju te ujednačava ten. Izaberite proizvode koji će biti dio vaše svakodnevne rutine ili oni koje ćete koristiti kada je koža posebno osjetljiva i kad joj je potrebna posebna pažnja.

Estée Lauder Advanced Night Repair kolekcija u Douglas trgovinama

Estée Lauder Advanced Night Repair kozmetika smanjuje posljedice modernog načina života i štetnih vanjskih utjecaja na kožu. Uključite u svoju njegu proizvode koji će pružiti učinkovitu zaštitu i pomoći postići vidljivo smanjenje višestrukih znakova starenja. Estée Lauder Advanced Night Repair kozmetika potiče vraćanje mladenačke blistavosti i ujednačava ton kože. U Douglas web trgovini pronađite i ostale Estée Lauder linije njege.

Prikaži više Prikaži manje