1 EUR = 7.53450 HRK

Biotherm - Blue Therapy

(13)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Biotherm Blue Therapy – anti-aging njega uz pomoć prirode

Inovativna njega Biotherm Blue Therapy jedna je od vodeći anti-age linija proizvoda i pomaže smanjiti znakove starenja. Prema Biothermu, preko 8% znakova starenja uzrokovani su vanjskim utjecajima i mogu se umanjiti. Ekskluzivna istraživanja i korištenje posebnih prirodnih sastojaka pridonijeli su razvoju Biotherm Blue Therapy proizvoda koji djeluju na vidljive znakove starenja i pomažu smanjiti štetan utjecaj vanjskih čimbenika. Oni potiču unutarnju obnovu kože kako bi se pojačala njena otpornost, blistavost i ton. Blue Therapy linija sadrži tri različita ekstrakta vodenih oblika života koji su dobiveni iz tri različita vodena izvora – jezera, mora i termalnih izvora.

Snažan saveznik protiv štetnih utjecaja na kožu

Revitalizirajte svoju kožu i pospješite anti-age njegu uz Biotherm Blue Therapy proizvode. Djelujte na znakove starenja ispod i iznad površine. Blue Therapy linija pomaže smanjiti vidljivost bora, linija i pigmentacijskih mrlja te koži vraća čvrstoću. Osnažite svoj anti-age režim uz Biotherm Blue Therapy serum. Odaberite onaj koji će targetirati problematiku vaše kože i pružiti joj optimalnu njegu. Koncentrirana njega bogata hranjivim sastojcima, s visokom razinom upijanja, pružit će dubinsko djelovanje i pridonijeti smanjivanju znakova starenja.

U Douglas online trgovini možete pronaći velik izbor Biotherm Blue Therapy krema za lice. Biotherm Blue Therapy dnevna krema odličan je odabir za svakodnevnu rutinu. Bitno je odabrati onu koja će najbolje odgovarati tipu i specifičnim potrebama vaše kože. Dok će dnevne kreme pomoći u borbi protiv štetnih vanjskih utjecaja, Biotherm Blue Therapy noćne kreme djeluju na smanjenje pigmentacijskih mrlja te obnavljaju kožu tijekom noći vraćajući joj zaglađenost i čvrstoću. Kreme za područje oko očiju njeguju osjetljivu kožu tog područja, pridonose smanjenju bora, finih linija i vrećica ispod očiju.

Zaglađenija, osvježena i blistavija koža

Linija proizvoda Biotherm Blue Therapy razvijena je za potrebe zrele kože i pomaže pri smanjivanju vidljivih pokazatelja starenja. Sadrži visokokvalitetne sastojke poput ekstrakta čistog termalnog planktona te raznih algi. Kombinacijom vrhunskih tvari osmišljeni su razni anti-age proizvodi koji su međusobno savršeno usklađeni i mogu se kombinirati.

Pronađite njegu posebno prilagođenu pojedinom tipu kože i otkrijte što vam najviše odgovara. Blue Therapy odličan je odabir za sve koji žele poboljšati tonus kože, nadoknaditi gubitak njene čvrstoće te vratiti prirodni sjaj. Biotherm anti-age njega razvijena je i proizvedena u održivim uvjetima, a brend je posvećen zaštiti vode te ekološki prihvatljivoj potrošnji.

Pronađite Biotherm Blue Therapy kolekciju u Douglas online trgovini

Želite se uhvatiti u koštac sa znakovima starenja i trebate odličnog saveznika? Biotherm Blue Therapy poslužit će kao štit od negativnih vanjskih utjecaja. Istovremeno će pridonijeti dubinskoj obnovi i njezi kože. Pogledajte ponudu Douglas online trgovine i odaberite koja Biotherm Blue Therapy krema, serum ili posebna njega najbolje zadovoljava vaše potrebe. Istražite i ostale Biotherm linije njege poput Life PlanktonTM, Biosource i Aquasource. Posvetite pažnju i njezi tijela uz Biotherm Bath Therapy i ostale proizvode za njegu tijela.

Prikaži više Prikaži manje