-15% NA SAV ASORTIMAN SAMO U DOUGLAS APLIKACIJI 27.-30.9.2023.
1 EUR = 7.53450 HRK

Giorgio Armani My Way – budite jedinstveni i odaberite svoj put

Miris Giorgio Armani My Way predstavljen je 2020. godine i predstavlja bezvremenski odabir za moderne, dinamične i odlučne žene. Zavoljet će ga sve one koje vole same krojiti svoj put u životu, istražiti nove vidike i prepune samopouzdanja pokazuju koji je to njihov način. My Way je savršen odabir za žene kojima je uz modu, ljepotu i stil, bitno iskazivanje njenih stavova i više svrhe. One će cijeniti odgovoran način na koji je razvijen ovaj Armani parfem za žene, pazeći na posljedice na okoliš od pakiranja pa do lansiranja.

Predivna mirisna čarolija uz dodanu notu odgovornosti

„Ja sam ono što živim“ moto je kojem su vjerne Armani My Way žene. One su iznimno znatiželjne i uvijek u potrazi za novim izazovima. Ne pristaju na kompromise i odražavaju snažnu žudnju za životom. One hrle prikupiti radosne životne trenutke, uzbudljiva iskustva i proširiti svoje vidike.

U toj pustolovini prati ih njihova neodoljiva parfemska voda My Way. Miris karakteriziraju note bergamota koji se spaja s egipatskim cvijetom naranče. Taj spoj naglašava cvjetni buket tuberoze i indijskog jasmina, dok završni mirisni dodir donosi kombinacija cedrovine, vanilije i bijelog mošusa. Vanilija korištena pri izradi mirisa proizvodi se na Madagaskaru u sklopu etičkog programa čiji je cilj osigurati poslove socijalno ugroženim stanovnicima.

My Way miris je koji će vas osvojiti na duge staze. To su već u startu prepoznali u Armaniju i omogućili da još lakše dođete do svoje očaravajuće miomirisne doze. Giorgio Armani My Way Refill Eau de Parfum svojim inovativnim dizajnom omogućuje ponovno punjenje originalne bočice. Bez obzira imate li miris od 30, 50 ili 90 ml, svaka bočica je dizajnirana tako da je vrlo lako i precizno možete nadopuniti s refill pakiranjem. Time ne samo da štedite novac već i čuvate okoliš. Naime, My Way ponovno punjenje pakirano je u bočici od 150 ml i dolazi u papirnatoj kutiji bez celofana. Odabirom ovakvog načina punjenja uštedjet ćete 64 % plastike, 55 % stakla, 32 % papira i 75 % metala.

Armani My Way kolekcija donosi i praktične setove proizvoda koji su idealan način da uz parfem uživate u blagodatima dodatnih proizvoda. Losion za tijelo nahraniti će vašu kožu i dodatno suptilno naglasiti vaš My Way miris. Tako ćete ostaviti snažan dojam i opojan, privlačan, mirisni trag gdje god došli. Tražite li savršen dar, setovi su prekrasan znak pažnje. Pokloniti Armani My Way znači odati priznanje ženama koje poštujete i poručiti im da su autentične, jedinstvene i avanturističke.

Armani My Way kolekcija – probudite emocije upijajući život

Zanosan My Way miris pristaje ženama sa snažnim istraživačkim duhom. No, dok veselo upoznavaju svijet i smiono i samopouzdano teže prema novim pothvatima one su i dalje razborite oko traga koji ostavljaju za sobom. Pažljive su prema okolišu i biraju proizvode kao što su Armani My Way parfemi koji njeguju ekološki pristup. I sama bočica parfema, napravljena od recikliranog materijala, odraz je njihove trostruke ljubavi – prema planetu, sebi i modi. Plava boja kamena simbolizira zemlju, zlatni prsten jedinstven put koji svatko odabire za sebe, a raskošna tkanina utjelovljuje famozan svijet visoke mode Giorgia Armanija.

Armani My Way parfemi u ponudi Douglas trgovina

Pokažite svoju ljubav životu i planetu uz ovaj elegantan cvjetni miris. Armani My Way parfemi dostupni su u Douglas trgovinama. Čuvajte predivnu bočicu i pridonesite očuvanju planeta kupnjom refill izdanja My Way mirisa. Armani My Way kolekcija može se naručiti u Douglas web trgovini, zajedno i sa zavodljivim kolekcijama za muškarcei, pri čemu vam je na raspolaganju brza dostava.

Prikaži više Prikaži manje