Bvlgari BLV parfemi za muškarce: mirisi koji pričaju priče

Bvlgari je poznati talijanski modni brend koji se na samom početku karijere bazirao na prodaji nakita i ostalih luksuznih proizvoda. Priča je zapravo započela u Grčkoj gdje je 1884. godine osnivač brenda Sotiriosa Voulgarisa po prvi puta otvorio vrata svoje trgovine s nakitom. Kasnije njegovi su potomci odlučili krenuti drugim putem te su 1990-ih godina na tržište plasirali prvi Bvlgari parfem. S vremenom ovaj je modni brend postao jedan od cjenjenijih u svijetu. Posebno je omiljena linija parfema za muškarce Bvlgari BLV koja je i danas česti odabir mnogih.

Senzualan i privlačan – Bvlgari BLV

Iznenađujuće i moćne kreacije modnog brenda Bvlgari na jedinstveni način izražavaju senzualnost kod muškaraca koja istovremeno i u svakoj prilici signalizira snagu. Ova ekskluzivna kompozicija i elegantna igra između muževnog i senzualnog prisutna u Bvlgari BLV liniji objeručke je prihvaćena od strane pripadnica nježnijeg spola. Zavodljiv Bvlgari BLV Pour Homme parfem odiše snažnim kardamomom i sandalovinom, a voćne bobice i pikantni đumbir odlično se nadopunjavaju na drvenaste note. Topli i baršunasti tonovi sandalovine oplemenjuju neponovljivi BLV Bulgari parfem na veoma luksuzan način.

Bvlgari parfemi – za odvažne muškarce

BLV Bvlgari muški parfem stvoren je za samouvjerene muškarce koji uzdignute glave idu svojim putem. Snaga karaktera ovog parfema i njegov šarm na neodoljivi način impresioniraju dame. Ova je karizma naglašena drvenasto-začinskim notama. Sigurno će vas oduševiti i drugi muški parfemi poput onih iz kolekcije Bvlgari Man.

Svježa i lagana toaletna voda prikladna je za svakodnevno nošenje, ali i za posebne prilike. Zbog zavodljive i uzbudljive kombinacije prirodnih sastojaka poput klekovih bobica i đumbira ovaj je miris odličan odabir za svako doba dana. Bilo da se spremate za posao ili za opuštene večernje izlaske, BLV parfem naglašava vaš ležeran, ali muževan karakter.

Bvlgari muški, ali i ženski parfemi posebno su kreirani kako bi odgovarali svakoj osobnosti. Sve što trebate je pronaći svoju omiljenu aromu i dopustiti joj da vas svaki dan nježno obavija. Zadivljujuće i privlačne note produbit će vaše samopouzdanje i otvoriti vrata brojnim izazovima.

Bvlgari parfem potražite u Douglas online trgovini

Pokažite svoju unutarnju snagu i odaberite zavodljivu kompoziciju zavodljivog Bvlgari mirisa. U Douglas online trgovini očekuje vas široka paleta parfema za žene i muškarce. Aqva pour Homme kolekcija obavija pripadnike jačeg spola svježinom i snagom mora te naglašava karakter onoga koji ga nosi. Pretražite bogatu ponudu i odaberite miris koji vas u potpunosti opisuje. Ostvarite pravo na besplatnu dostavu za narudžbu veću od 47,78 EUR/360 kn, uživajte u besplatnim uzorcima i drugim aktualnim pogodnostima.

Prikaži više Prikaži manje