Borboleta
Borboleta

Priča o Borboleti je životna priča o prijateljstvu, ljubavi i sreći. Inspirirani našim najdražim citatom “Happy Girls are The Prettiest“, naučili smo mjeriti svoj uspjeh osmjesima naših kupaca. Borboleta kolekcije dizajnirane su tako da pričaju priče i pritom inspiriraju da nikada ne skinete osmjeh s lica. Borboleta nakit prate citati iz filmova, glazbe, umjetnosti i književnosti. Učinite ih svojima kako bi vas dirnuli, motivirali, ohrabrili ili podsjetili na vaše voljene osobe.

Borboleta je brand modnog nakita koji je započeo svoj put 2012 godine u Hrvatskoj (EU). Naš nakit je izrađen od visokokvalitetnih materijala, samostalno ga dizajniramo i proizvodimo.

Borboleta

(5)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Borboleta – efekt leptira za širenje sreće

Volite osjećati leptiriće u trbuhu? Oni su vam naznaka uzbuđenja, veselja i pozitivnih događaja? Baš taj osjećaj pobuđuje Borboleta nakit. Sve je počelo 212. godine jednim malim leptirićem na crvenoj niti. To je bio prvi komad nakita koji je stvoren pod brendom Borboleta. Želja je bila stvoriti privlačno maleno blago koje će unijeti dozu magije u svijet svake žene koja će nositi Borboleta narukvice.

Uspjeh se broji osmjesima

Kolekcija narukvica pruža brojne stilove i raznolike komade za svaku priliku. Bilo da odlučite podariti sebi predivan modni dodatak, želite obilježiti neki važan događaj ili tražite savršen poklon za svaku prigodu, pronaći ćete idealnu kombinaciju boja i materijala. Za svakodnevne kombinacije tu su prepoznatljive Borboleta narukvice s raznim simbolima i privjescima na niti.

Poigrajte se raznim stilovima i bojama i nanižite ih nekoliko na ruku. Jednom kada vidite kako savršeno nadopunjuju sve modne kombinacije, nećete moći odoljeti kupiti ih više. Uz Borboleta nakit čak i najobičniji outfit dobiva dozu elegancije i chica. Za dozu otmjenosti tu je nekoliko kolekcija narukvica koje su napravljene u potpunosti od srebra i ukrašene poznatim Borboleta simbolima.

Narukvice Borboleta bile su samo početak ove divne priče. Njihov uspjeh inspirirao je stvaranje brojnih drugih komada nakita i razvoj ostalih ženstvenih kolekcija poput ogrlica, prstena i naušnica koji prate stilove Borboleta narukvica. Borboleta privjesci omogućuju vam da se poigrate skupljajući svoju jedinstvenu kombinaciju koju ćete staviti na svoju narukvicu ili ogrlicu.

Borboleta nakit – izraz osobnosti i strasti s dozom magije

Borboleta nakit voljen je među djevojkama i ženama širom svijeta zato što omogućuje da kroz blistave lijepe ukrase izraze svoju osobnost. Odabirom pojedinačnih modnih dodataka, kombinacijom raznih simbola, stvaraju svoju Borboleta priču. Svakim novim sofisticiranim komadom kojim se počastite gradite svoju osobnu kolekciju. Raznolikost simbola koji predstavljaju okosnicu Borboleta brenda omogućuju da odaberete idealan poklon i pokažete voljenoj osobi koliko je poznajete. Uz omiljene leptiriće tu su i srce, djetelina s četiri lista, zvjezdica, anđeo, sidro i još mnogi.

Kolekcija Borboleta Man donosi modne dodatke za muškarce. Muške Borboleta narukvice prate prepoznatljiv stil, a kako bi bolje odgovarale muževnim rukama niti na kojem su simboli napravljene su deblje. Poznat logo leptirića i ostali trendi simboli transformirani su u jednostavnu, stiliziranu, čistu inačicu.

Poseban izraz ljubavi

Osmišljen i razvijen u Hrvatskoj Borboleta nakit napravljen je od visokokvalitetnih materijala i predstavlja izraz pažnje prema sebi i drugima. On veliča ženstvenost bez obzira na dob, kulturu i status. Razvijajte se i rastite uz Borboletu, neka svaki komad nakita prati vašu novu zanimljivu fazu ili bitno razdoblje. Odaberite simbole koji utjelovljuju vaše značenje i osjećaje i pobrinite se da uvijek osjetite leptiriće.

Pronađite prekrasan Borboleta nakit u Douglas trgovinama

Koji god događaj ili prigodu slavili Borboleta nakit idealan je odabir. Kupujete li za poklon i zatrebate li brzu dostavu iskoristite Douglas web trgovinu. Pažljivo napravljeno pakiranje prikazuje razne citate i pruža vam priliku da se izrazite kroz omiljene rečenice iz filmova, glazbe, umjetnosti ili knjige.

Prikaži više Prikaži manje