Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Ahava Hyaluronic Acid Serum Serum za njegu lica

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
30 ml Šifra artikla AHA161980
55,61 €
185,37 € / 100 ml
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Važno:

EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

29.3.2024.

Douglas Beauty članove očekuju dodatne pogodnosti do -6% ovisno o iznosu potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

*1
EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

29.3.2024.

Douglas Beauty članove očekuju dodatne pogodnosti do -6% ovisno o iznosu potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

*1Ponuda vrijedi do 30.03.2024
  • AHA161980
OPIS

Linija proizvoda za intenzivnu hidrataciju na bazi hijaluronske kiseline. Povećajte vlažnost kože "iznutra i izvana", djelovanje protiv starenja – pomaže u sprječavanju preuranjenih bora, ne sadrži PEG niti silicija (hidratantna krema i maska).

Što je hijaluronska kiselina? Ona je prirodni polisaharid koji se nalazi u ljudskom tijelu i djeluje kao sredstvo za ublažavanje trenja i podmazivanje naših zglobova, živaca, kose, očiju i kože. Hijaluronska kiselina je isprobana, dokazana i pouzdana komponenta dugo hvaljena zbog svojih sposobnosti hidratacije i ispunjavanja kože iznutra. Ima veliku sposobnost vezivanja vlage, što znači da privlači hidratantne sastojke unutar i oko stanica, čineći ih punijim, dok također stvara mrežu preko kože kako bi se spriječio transepidermalni gubitak vode (dehidracija).
Hijaluronska kiselina može imati visoku, srednju ili nisku molekularnu težinu (mjerenu u Daltonima) što utječe na sposobnost sastojka da prodru u kožu i podignu razinu njenih aktivnosti. Kada se kombiniraju različite količine topikalne HA, to rezultira dobrobitima za više kože: hidratizira kratkoročno i dugoročno, djeluje antioksidativno, protuupalno, zaglađuje, ispunjava itd.…
Ahava hijaluronska kiselina je veganskog porijekla i prirodna je za kožu. Pogodna je za sve tipove kože, za obožavatelje hijaluronske kiseline, za sve godine, ciljajući na hidrataciju i prevenciju starenja kao glavnu brigu o koži. Također, ovu liniju će voljeti svjesni potrošači koji svoju kožu žele tretirati sigurnim, veganskim, čistim aktivnim sastojcima.

Prozirni svilenkasti serum za povećanje vlažnosti kože koji povećava i održava razinu hidratacije (unutar kože i na površini), izglađuje bore od dehidracije, pomaže protiv znakova starenja tijekom vremena.

Ovaj snažan svilenkasti serum temelji se na inovativnoj kombinaciji Osmoter™, našoj prepoznatljivoj mješavini minerala iz Mrtvog mora za koje je dokazano da poboljšavaju proizvodnju hijaluronske kiseline iznutra u koži; i "multi-weight" hijaluronskoj kiselini za privlačenje dodatne hidratacije. Obogaćen peptidima za zaglađivanje, povećava i održava optimalnu razinu vlažnosti kože, zaglađuje bore uzrokovane dehidracijom i pomaže u sprječavanju prijevremenih znakova starenja.

Za sve tipove kože.

Upotreba

Nanijeti na očišćeno lice i vrat ujutro i navečer, nakon toga nanesite kremu za njegu lica.

Sastojci

Ovaj proizvod je veganski i ne sadrži: alkohol / GMO / Paraben

Sadrži: OsmoterTM x3, hijaluronsku kiselinu, allantoin, AT peptid, matrixyl 3000
Aqua (Mineral Spring Water), Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Butylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Erythritol, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Glycerin, Methylsilanol Mannuronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Homarine HCl, Sorbic Acid, Citric Acid, Tocopherol (Vitamin E), Tripeptide-3, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid Salt), Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Dunaliella Salina (Dead Sea Alga) Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter).

Podijelite
Recenzije (0)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "Hyaluronic Acid Serum"
Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom