Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Ahava Advanced Deep Wrinkle Cream Global Krema za njegu lica

1 Ocjene
DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
50 ml Šifra artikla AHA157143
96,75 €
193,50 € / 100 ml
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Važno:

EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

29.3.2024.

Douglas Beauty članove očekuju dodatne pogodnosti do -6% ovisno o iznosu potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

*1
EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

29.3.2024.

Douglas Beauty članove očekuju dodatne pogodnosti do -6% ovisno o iznosu potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

*1Ponuda vrijedi do 30.03.2024
  • AHA157143
OPIS

Prirodna alternativa 'slična botoksu' za napredno smanjenje bora i ispunjavanje kontura lica.
Na temelju AHAVA-inog ekskluzivnog patentiranog AoS™ kompleksa, sadrži bio-tec biljni ekstrakt Sodom jabuke (calotropis procera), toksičnu biljku s područja Mrtvog mora.
AHAVA je uspješno proizvela aktivni ekstrakt matičnih stanica Sodom jabuke putem inovativnog i održivog biotehnološkog procesa, što je rezultiralo čistim 'prirodnim botoxom', alternativom za napredno smanjenje bora lica.

Što je Sodom jabuka (Apple Of Sodom / Calotropis procera)?
To je malo drvo, rastom do 3 metra, čiji su cvjetovi veliki i tamnoljubičasti, nalik cvjetovima od voska. Plodovi su poput jabuke, šuplji i otrovni, puni sjemenki s dugim dlakavim resicama. Njena prerađevina se koristi u komplementarnoj i alternativnoj medicini - koriste je mnoge kulturama: Egipćani, Indijci, Jemenci, Jordanci i više... Za tradicionalno liječenje teških bolesti i liječenje kože: bolovi u zglobovima, groznica, astma, ugriz zmije, malarija, ekcem, zaustavljanje krvarenja krvi, zastupljena je i u ajurvedskoj medicini.

Ciljana dobna skupina je od 40+ pa nadalje... jer je definicija bora zapravo osobna i subjektivna. Linija je namjenjena svima kojima su glavna briga bore, ali žele na prirodniji način koristiti svojevrsnu alternativu botoksu i filler injekcijama.

AHAVA je prva svjetska kozmetička tvrtka koja je Sodom jabuku pretvorila u kozmetički sastojak koji se koristi u njezi kože.
2018. Patent: Osmoter™ i kompleks Sodom jabuke.

Sastavi koji sadrže ekstrakt Mrtvog mora (Osmoter™) i ekstrakt Sodom jabuke-  Il pat. Pend. 256648

Bogata dnevna krema protiv dubokih bora; umanjuje pojavu dubokih bora, izglađuje konture lica, hidratizira i ispunjava kožu.

Ova cjelodnevna hidratantna anti-age krema kombinira Osmoter™, našu prepoznatljivu mješavinu minerala iz Mrtvog mora za koju je dokazano da podiže vlažnost kože, i ekstrakte Sodom jabuke, biljke koja se nikada prije nije koristila u kozmetici, a poznata je po svojim svojstvima protiv starenja. Vidljivo oblikuje konture lica, pomaže smanjiti pojavu dubokih bora, ciljano djeluje na gubitak volumena i otkriva iznova hidratiziranu, punu i gipku kožu. Klinički dokazano povećava vlažnost kože za 56,8% nakon samo osam sati. Nakon samo četiri tjedna, bore su 21,7% manje duboke. Studiju je proveo neovisni klinički laboratorij s 20 sudionica i dvije aplikacije dnevno.

Za sve tipove kože, protiv bora.

Upotreba

Nanesite na očišćeno lice i vrat dan i noć. Masirajte pokretima prema gore dok se potpuno ne upije.

Sastojci

Ovaj proizvod je veganski i ne sadrži: alkohol / GMO / Paraben

Sadrži: OsmoterTM, AT peptide, patentirani AoS kompleks
Aqua (Mineral Spring Water), Isohexadecane, Isodecyl Isononanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Stearyl Dimethicone, Myristyl Myristate, Hydrogenated Polyisobutene, Propanediol (Corn derived Glycol), Dimethicone, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, C10-18 Triglycerides, Squalene (Phytosqualene), Ceteth-20, PEG-75 Stearate, Steareth-20, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Dimethiconol, PVP, Behenyl Behenate, Calotropis Procera (Apple of Sodom) Callus Extract, Butylene Glycol, Spilanthes Acmella Flower Extract, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Tripeptide-3, Tribehenin, Acmella Oleracea Extract, Ectoin, Allantoin, Maris Aqua (Dead Sea Water), Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Geraniol.

Podijelite
Recenzije (1)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "Advanced Deep Wrinkle Cream Global"
12. ožu 2023.

Savršena krema

Kremica je savršena. Zaljubila sam se u tester koji sam dobila prilikom jedne kupnje. Skupa je no uz dobar popust se isplati kupit. Predobro miriši i lagana je!!

Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom