Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Ahava Activating Smoothing Essence Tonik za njegu lica

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
100 ml Šifra artikla AHA157136
56,94 €
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
  • AHA157136
OPIS

Prirodna alternativa 'slična botoksu' za napredno smanjenje bora i ispunjavanje kontura lica.
Na temelju AHAVA-inog ekskluzivnog patentiranog AoS™ kompleksa, sadrži bio-tec biljni ekstrakt Sodom jabuke (Calotropis procera), toksičnu biljku s područja Mrtvog mora.
AHAVA je uspješno proizvela aktivni ekstrakt matičnih stanica Sodom jabuke putem inovativnog i održivog biotehnološkog procesa, što je rezultiralo čistim 'prirodnim botoxom', alternativom za napredno smanjenje bora lica.

Što je Sodom jabuka (Apple Of Sodom / Calotropis procera)?
To je malo drvo, rastom do 3 metra, čiji su cvjetovi veliki i tamnoljubičasti, nalik cvjetovima od voska. Plodovi su poput jabuke, šuplji i otrovni, puni sjemenki s dugim dlakavim resicama. Njena prerađevina se koristi u komplementarnoj i alternativnoj medicini - koriste je mnoge kulturama: Egipćani, Indijci, Jemenci, Jordanci i više... Za tradicionalno liječenje teških bolesti i liječenje kože: bolovi u zglobovima, groznica, astma, ugriz zmije, malarija, ekcem, zaustavljanje krvarenja krvi, zastupljena je i u ajurvedskoj medicini.

Ciljana dobna skupina je od 40+ pa nadalje... jer je definicija bora zapravo osobna i subjektivna. Linija je namijenjena svima kojima su glavna briga bore, ali žele na prirodniji način koristiti svojevrsnu alternativu botoksu i filler injekcijama.

AHAVA je prva svjetska kozmetička tvrtka koja je Sodom jabuku pretvorila u kozmetički sastojak koji se koristi u njezi kože.
2018. Patent: Osmoter™ i kompleks Sodom jabuke.
Sastavi koji sadrže ekstrakt Mrtvog mora (Osmoter™) i ekstrakt Sodom jabuke-  Il pat. Pend. 256650

Esencija lagane teksture za borbu protiv dubokih bora: smanjuje pojavu dubokih bora, pomaže koži bolje prihvaćanje sljedećih koraka rutine njege, osvježava i uravnotežuje.

Ova nezaobilazna esencija za prvi korak njege kombinira snažan Osmoter™, našu prepoznatljivu mješavinu minerala iz Mrtvog mora za koje je dokazano da podižu vlažnost kože, i ekstrakte Sodom jabuke, biljke koja se nikada prije nije koristila u kozmetici, a poznata je po svojim svojstvima protiv starenja. Pomaže u izglađivanju bora i djeluje kao hidratantna baza koja povećava učinkovitost drugih proizvoda protiv starenja koji se potom nanose.

Za sve tipove kože, protiv bora.

Upotreba

Nanesite na dlanove i utapkajte na očišćeno lice i vrata, dan i noć. Nastavite s uobičajenom rutinom njege kože.

Sastojci

Ovaj proizvod je veganski i ne sadrži: alkohol / GMO / Paraben

Sadrži: OsmoterTM, pentavitin (protiv suhe i iziritirane kože), AT peptide, patentirani AoS kompleks, hijaluronska kiselina
Aqua (Mineral Spring Water), Propanediol (Corn derived Glycol), Bis-PEG 18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Trehalose, Glycerin, Saccharide Isomerate, Cryptomeria Japonica Bud Extract, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Biosaccharide Gum-1, Butylene Glycol, Tripeptide-3, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Acmella Oleracea Extract, Propylene Glycol, Trideceth-9, Niacinamide, Calotropis Procera (Apple of Sodom) Callus Extract, Xanthan Gum, Allantoin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Maris Aqua (Dead Sea Water), Rosa Centifolia (Rose Water) Flower Water, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Galactoarabinan, Phoenix Dactylifera (Date) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal.

Podijelite
Recenzije (0)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "Activating Smoothing Essence"
Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom