Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

matrix High Amplify Proforma Spray Lak za kosu

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
matrix - High Amplify Proforma Spray -
400 ml Šifra artikla MAX41430
17,29 €
4,32 € / 100 ml
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Važno:

EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

29.3.2024.

Douglas Beauty članove očekuju dodatne pogodnosti do -6% ovisno o iznosu potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

*1
EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

EASTER IN DOUGLAS -15% NA GOTOVO SVE BRANDOVE ZA KUPNJU IZNAD 30€

29.3.2024.

Douglas Beauty članove očekuju dodatne pogodnosti do -6% ovisno o iznosu potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene artikle.

*1Ponuda vrijedi do 30.03.2024
  • MAX41430
OPIS

MATRIX, vodeći brand za profesionalnu njegu kose i koloraciju u Sjedinjenim Američkim Državama a dio je L’Oreal SAD divizije za profesionalne proizvode. Matrix je osnovan 1980. od strane frizerskog tima koji se sastojao od supružnika, Arnie i Sydell Miller. Prije osnivanja Matrixa, gospodin Miller bavio se frizerskim poslom preko 20 godina. Nakon toga Miller se odlučio okušati u vođenju drugačijeg tipa kompanije 1971. kada je razvio trepavice koje se nanose individualno. Za potrebe toga je osnovao i firmu Ardell kako bi stavio proizvod na tržište za maloprodaju i salone ljepote. S vremenom je Ardell razvio i počeo prodavati i boju za kosu. U kasnim 1970-im, Miller je shvatio da se maloprodajno tržište smanjuje te odlučuje prodati Ardell kako bi se koncentrirao na razvoj Matrixa, koji će biti fokusiran na distribuciju proizvoda isključivo profesionalnim kupcima. "osjetio sam da ako želim biti uspješniji moram biti fokusiraniji. Odlučio sam se za profesionalni segment, jer ga bolje poznajem i više mi se sviđao." rekao je jednom prilikom Arnie Miller. Milleri su htjeli omogućiti frizerima široku paletu proizvoda koji će im pomoći u izgradnji i razvoju njihovog poslovanja te im omogućiti da u potpunosti iskoriste svoj talent i kreativnost. Danas, skoro dva desetljeća kasnije, ideja bračnog para Miller je i dalje tu a Matrix je predan razvoju profesionalnih salona uz široku ponudu njege, koloracije i stylinga koja se sastoji od linija: Biolage, Oil Wonders, Total Results, COLORINSIDER, SOCOLOR, Color Sync, Gloss Sync, Logics, LightMaster, V-Light, Vavoom, COLORGRAPHICS, Opti.Collection, Opti.Effects, Opti.Smooth i style wave.


Total Results, kompaktan, ali potpun sustav za njegu i oblikovanje kose u salonu i kod kuće za svaki izazov kose. Dobijte pojačani volumen s ovim High Amplify formulama za jačanje strukture fine, beživotne kose. Proizvodi za volumen kose


Total Results High Amplify Proforma lak za kosu pruža jaku fiksaciju, teksturu i podizanje iz korijena. Ovaj profesionalni proizvod ima formulu koja se vrlo brzo suši i fiksira kosu, dajući joj intenzivan sjaj.

Vrsta proizvoda: sprej
Područje primjene: kosa
Svojstva: fiksiranje
Upotreba

Nasprejajte s udaljenosti od 20 - 25cm od glave. Za teksturu, nanosite u kratkim potiscima. Za krajnji izgled kose: nanesite ravnomjerno na cijelu kosu. Čistite raspršivač redovno kako se ne bi začepio. Ako se začepi, operite ga ispod tople vode.

Sastojci

ALCOHOL DENAT, HYDROFLUOROCARBON 152A, VA/CROTONATES/VINYL NEODECANOATE COPOLYMER, ACRYLATES /BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PEG/PPG-4/12 DIMETHICONE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Podijelite
Recenzije (0)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "High Amplify Proforma Spray"
Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom