Sapuni

(0)
Filter schließen
Poništi sve filtre
Kategorije
Filter

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Sapuni za čišćenje i njegu kože

Sapuni se u današnje vrijeme sve češće koriste za čišćenje tijela, a razlog tome je prilično jednostavan – sadrže prirodne sastojke koji njeguju našu kožu i čine je mekanom i podatnom. Na tržištu postoji široka paleta sapuna, a posebno izdvajamo one koji ne sadrže alkale. Osim što čiste kožu, ujedno je i omekšavaju, ujednačavaju ten i sprječavaju prerano starenje.

Najbolji sapuni za našu kožu

Dobar sapun neće isušiti kožu i uzrokovati razne kožne iritacije, nego će je nježno očistiti, umiriti prirodnim uljima i cvjetnim aromama te nahraniti. Brojni svjetski poznati kozmetički brendovi u svom asortimanu imaju mirisne sapune raznih oblika. Možete ih koristiti za čišćenje tijela ili pranje ruku.

Posebno su popularni Jo Malone London sapuni koji će vas oduševiti blagim mirisom umotanim u jedinstveni dizajn. Mirisna pjena sapuna nježno čisti kožu, njeguje ju i hidratizira. U Douglas Collection liniji proizvoda očekuju vas mali sapuni izrađeni od biljnih ulja, a mirisne note šipka i bora osvojit će vas na prvu.

Inspiriran japanskom tradicijom Hanami Rituals sapun potiče vas da ljepotu pronalazite u svakom trenutku. Najbolji sapuni za ruke s prirodnim sastojcima pružit će vašoj koži svu potrebnu zaštitu od isušivanja i kompletni tretman njege u samo par minuta. Već danas započnite s brigom za vašu kožu.

Prirodni sapuni za kožu mekanu poput svile

Kao što sami naziv govori ovakvi sapuni rade se na bazi biljnih ulja uz dodatak mirisnih aroma. Posebno su korisni mali sapuni na bazi ulja čajevca, prirodnog antiseptika i drugih aktivnih ekstrakta koji osiguravaju našoj koži sve potrebne hranjive sastojke te je ujedno obnavljaju čine mekanom na dodir. Ne sadrže sintetička sredstva, nego se temelje na višegodišnjem iskustvu i posebnoj mješavini sastojaka zaslužnoj za najbolju njegu ruku i borbu protiv starenja.

Najbolji sapuni za ruke koji vraćaju vašoj koži sjaj i hidrataciju

Priuštite vašoj koži jedinstveni tretman prirodnim i hranjivim rižinim mlijekom u obliku The Ritual of Sakura tekućeg sapuna. Formula bez sapuna s lakoćom uklanja nečistoće bez isušivanja i neugodnog osjećaja zatezanja, a prikladan je i za osjetljivu kožu. Zahvaljujući prirodnim sastojcima vaša je koža nakon svakog korištenja nježna, mekana i hidratizirana, a svježi svilenkasti miris trešnjina cvijeta daje posebnu aromu koja će vas pratiti satima.

Potražite omiljene sapune u Douglas online trgovini

U našoj i vašoj Douglas online trgovini pronađite sapune s aktivnim ekstraktima za njegu i hidrataciju suhe kože. Očekuje vas bogata ponuda poznatih i kvalitetnih brendova koji zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i jedinstvenoj kombinaciji sastojaka na tržište donose originalne proizvode za njegu i regeneraciju suhe kože.

Prikaži više Prikaži manje