1 EUR = 7.53450 HRK

Profesionalne boje za kosu

(26)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Neka vaša kosa zablista u novom ruhu uz profesionalne boje za kosu

Bojenje kose jedan je od najjednostavnijih načina da osvježimo naš izgled, unesemo malo promjene u naš stil ili zadržimo svoju prirodnu boju kose kada se pojave sijede. Profesionalne boje za kosu omogućuju postizanje vrhunskih rezultata bojenja, bilo da ih se koristi u frizerskim salonima ili kod kuće. Različite vrste boja omogućuju postizanje željenog efekta, bilo da se radi o trajnom bojenju, polutrajnom ili privremenoj promjeni. Profesionalnim bojama za kosu tako je možemo posvijetliti, potamniti ili postići ekstravagantni look jarkim i neuobičajenim nijansama.

Profesionalne boje za kosu koje čuvaju njenu ljepotu i postižu blistavi sjaj

Pri odabiru koje su najbolje profesionalne boje za kosu potrebno je voditi računa o efektu koji želimo postići, ali i o tipu kose koji imamo. Sama nijansa koju želimo dobiti jedan je od najbitnijih kriterija pri odabiru boje za kose, no također je važno i da kvaliteta kose nakon bojenja ostane očuvana. Kako bi i nakon bojenja kosa ostala meka, podatna i lijepa važno je odabrati boju koja neće oštetiti kosu i koja će svojim sastojcima pružiti kosu i dodatnu njegu. Na tržištu se stoga mogu pronaći boje za kosu koje uz postojan učinak osiguravaju vlažnost kose te su veoma ugodne i za najosjetljivija vlasišta. Među profesionalnim bojama za kosu koje se mogu pronaći u Douglas online trgovini posebno se ističe brend Alfaparf.

Boja, zaštita i njega kose odjednom

Lijepo nijansirana kosa prirodne boje, dramatična promjena ili šokantno nesvakidašnja nijansa? Koji god look poželjeli, profesionalne boje za kosu tu su da vam te želje i ostvare. One omogućuju sigurno prekrivanje sijedih kada s godinama izgubimo prirodnu nijansu. Odličan su odabir i za one koji žele dodati ekstra ton koji će omogućiti ljepše presijavanje kose. Za osobe s osjetljivim vlasištem pronaći se mogu boje koje prirodnim sastojcima osiguravaju dugoročnu boju, ali i sjajnu i svilenkastu kosu bez nadraživanja vlasišta.

Impresivne boje točno određenog trajanja

Prije bojenja, prvo treba odlučiti koliko želimo da naša boja ostane na kosi. Trajne boje postojane su sve dok kosa ne izraste ili ju ponovno obojimo. Polutrajne boje s vremenom gube jačinu i moramo ih češće obnavljati, dok se privremene boje ispiru odmah ili nakon nekoliko pranja i savršen su odabir kada poželimo trenutnu i kratkotrajnu promjenu. Stoga prije bojanja proučite koja profesionalna boja za kosu najbolje odgovara vašim željama.

U Douglas online trgovini istražite koja profesionalna boja za kosu postiže željeni izgled

Dok je nekoć na pitanje gdje kupiti profesionalne boje za kosu jedini odgovor bio u frizerskim salonima, sada je proces puno jednostavniji i one su dostupne i u Douglas online trgovini. Istražite karakteristike, sastojke i efekt koji postižu pojedine boje za kosu i odaberite nijansu koja će vam pružiti obnovljen i efektan izgled. Uz profesionalne boje za kosu, u Douglas ponudi nalaze se i privremene boje, trajne boje te proizvodi koji će vam pomoći posvijetliti kosu za onoliko tonova koliko poželite.

Prikaži više Prikaži manje