1 EUR = 7.53450 HRK
Violeta

We Care je brand unutar Violeta asortimana, a proizvodi tog branda kreirani su za žene. W- stoji za žene i svi WeCare proizvodi nastali su kako bi zadovoljili njihove potrebe. Care - stoji za njegu, ali i za brigu.
U Violeti smatramo kako nije dovoljno samo kreirati kvalitetan proizvod, već uvijek želimo dati nešto više.
Svaki naš proizvod prolazi dugogodišnje testiranje i ulaganje od tisuća radnih sati u našim laboratorijima. Osim u vlastitim laboratorijima, We Care proizvode testiramo i u prestižnim europskim institucijama, poput talijanskog ISPE Instituta, koji je potvrdio oznaku 0% iritacija za We Care higijenske uloške.
Tek kada novi proizvodi zadovolje visoke standarde koje smo si zadali, spremni smo krenuti u proizvodnju i ponuditi ih vama.
Nakon lansiranja na tržište, pozorno pratimo povratne informacije koje nam šaljete te na temelju njih unaprjeđujemo We Care proizvode, kako bi maksimalno zadovoljili vaše potvrde.
Violeta We Care proizvodi su:
-higijenski ulošci
-dnevni ulošci
-intimne maramice
-beauty maramice
Svaki We Care proizvod pruža maksimalnu brigu, ali i njegu.
Zato uz svako pakiranje We Care uložaka besplatno dajemo i gratis Intimo maramice.

Violeta

(2)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Violeta – nježna njega za udobnost na svakom koraku

Popularni regionalni brend Violeta ističe se proizvodnjom ugodnih, nježnih i kvalitetnih higijenskih proizvoda. Bogat asortiman proizvoda nježne teksture i visoke učinkovitosti obožavaju milijuni žena i muškaraca, a Violeta proizvodi gotovo se neizostavan dio svakodnevice u regiji. Vrhunska učinkovitost razvijena je u suradnji s poznatim stručnjacima, a svi proizvode prolaze zahtjevna testiranja – kako bi se potvrdila njihova kvaliteta.

U bogatoj ponudi Violeta higijenskih proizvoda može se pronaći asortiman za sve generacije. Za bebe i malu djecu tu su intenzivno upijajuće pelene i vlažne maramice, dok ženski dio populacije na raspolaganju ima higijenske uloške, vlažni higijenski papir, itd. U ponudi su i razne druge higijenske potrepštine koje svakodnevicu čine jednostavnom i ugodnom.

Ugodna njega uz higijenske proizvode vrhunske kvalitete

Kako bi korisnicima pružili maksimalno zadovoljstvo njege u Violeti veliku pažnju posvećuju razvoju ugodnih materijala koji ne iritiraju kožu. Proizvodi razvijeni u suradnji s vrhunskim stručnjacima za higijenu donose mekanu i nježnu teksturu koja miluje kožu i pruža aktivnu zaštitu na svakom koraku. Inovativna formula čuva kožu od negativnih utjecaja i omogućava bezbrižno obavljanje svakodnevnih zadataka.

Violeta We Care linija proizvoda razvijena je za žene koje traže ugodnu njegu u svim (ne)prilikama. We kao naglasak na razumijevanje ženske svakodnevice i Care kao pokazatelj brige o nježnoj i osjetljivoj koži – tvore jedinstvenu liniju proizvoda koju obožavaju milijuni žena. U jedinstvenoj Violeta We Care liniji proizvoda pronaći ćete razne vrste nježnih dnevnih uložaka koji svojom blagom teksturom poput pamuka – kvalitetno upijaju tekućine.

Valja istaknuti i bogatu ponudu higijenskih proizvoda za djecu. Jedinstvene Violeta vlažne maramice brižno njeguju osjetljivu kožu beba i pomažu u temeljitom otklanjanju svih nečistoća. U ponudi se može pronaći i njegujući vlažni toaletni papir, baš kao i učinkovite vlažne maramice za dezinfekciju. No, sve to samo je dio bogate ponude vrhunskih i nježnih proizvoda – koji Violetu čine vrhunskim brendom za rješavanje svakodnevnih higijenskih situacija.

Violeta proizvodi za temeljitu higijensku njegu

Bogata ponuda Violeta proizvoda namijenjena je svim generacijama žena i muškaraca. Održavanje temeljite higijene iznimno je važno za fizičko i psihičko zdravlje, a uz Violeta proizvode ne možete pogriješiti. Vrhunski materijali, nježne teksture i bogatstvo njegujućih sastojaka – rješavaju sve higijenske potrebe u trenu. Bilo da tražite proizvode za aktivnu njegu muških ruku, intimnu njegu kod žena ili temeljitu njegu djece – Violeta proizvodi odličan su izbor.

Laboratorijska testiranja kao dokaz kvalitete Violeta proizvoda

Tisuće sati rada vrhunskih stručnjaka utakne su u razvoj inovativnih formula i materijala koji sprječavaju nadražaje na koži. Nježne teksture blago miliju kožu, pružaju prijeko potrebnu hidrataciju i umanjuju mogućnost nastanka iritacija. Visoko kvalitetni sastojci čija kombinacija donosi temeljitu zaštitu i čistoću – tvore temelj razvoja svih Violeta proizvoda.

Violeta We Care proizvodi testirani su u prestižnim laboratorijima kako bi se potvrdila njihova njegujuća formula koja sprječava nastanak iritacija na koži. Razvijeni u skladu s najvišim standardima i trendovima – Violeta proizvodi u potpunosti su sigurni za korištenje bez obzira na vrstu kože.

Pružite koži ugodnu njegu kupnjom u Douglas web trgovini

Vrhunske Violeta proizvode za higijensku njegu sada možete nabaviti u bogatoj Douglas ponudi. Iskoristite mogućnost besplatne dostave i pristupačnih cijena te nabavite sve što vam je potrebno za lagodnu higijenu svakog dana. Pružite svojoj koži nježnu, ugodnu i temeljitu njegu – kupnjom Violeta proizvoda u Douglas web trgovini.

Prikaži više Prikaži manje