DRAGI KUPCI, ZBOG POVEĆANOG BROJA NARUDŽBI MOGUĆI SU POMACI U ROKOVIMA DOSTAVE
1 EUR = 7.53450 HRK

Tosama

(2)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Tosama pridonosi očuvanju okoliša

Osnovna ideja branda Tosama je ponuda pouzdanih i ekoloških proizvoda. Cilj je kupcima pružiti provjerenu i zdravu alternativu i onda kada je riječ o proizvodima za osobnu higijenu. Naime, ako bacite pogled na Tosama katalog, odmah ćete primijetiti da se naglasak stavlja na prirodne materijale. Njihovi proizvodi izrađeni su od biorazgradivih materijala koji nisu štetni za zdravlje i okoliš.

Osim toga, uz visokokvalitetne higijenske proizvode ovaj brand u ponudi ima i kozmetiku, anatomsku obuću i proizvode za rodilje, bebe i kućne ljubimce. Riječ je o brandu koji ne bježi od promjena i stalnog napretka, a najvažnije im zadovoljstvo njihovih kupaca. Tosama katalog proizvoda uvijek je jednom nogom u budućnosti.

Tosama tamponi i higijenski ulošci od 1 posto organskog pamuka

Mjesečnica je ciklički proces u kojem vaše tijelo djeluje u skladu s prirodom. No tijekom menstruacije možda se nećete uvijek osjećati opušteno. Međutim, ne biste trebali podcjenjivati njezine pozitivne učinke jer hormoni odrađuju svoj dio posla u vašem tijelu.

Upravo da biste se tih dana osjećali sigurno i zaštićeno, Tosama proizvodi uključuju tampone i higijenske uloške. Riječ je o proizvodima izrađenim od 1 postotnog organskog pamuka. Također, brand je razvio posebnu metodu izrade tampona s nižim koeficijentom trenja. Rezultat je veća udobnost, dobro upijanje i ekonomičnije pakiranje.

Tosama proizvodi - jer svaka žena je jedinstvena

Svaka žena ima različitu duljinu ciklusa, kao i različite dane menstruacije. Kako god vaše tijelo odlučilo, to je prirodni dio vas. Tosama tamponi i higijenski ulošci iz kolekcije Jasmin idealan su izbor za aktivne žene.

Kod higijenskih uložaka možete birati koliko zaštite trebate, a to je i označeno brojem kapljica na pakiranju. Usto, ekološka proizvodnja ograničava zdravstvene rizike.

Više od organskog proizvoda

Organski pamuk uzgaja se odabranim metodama kako bi se smanjio utjecaj na okoliš. Proizvodi ovog branda sastoje se od prirodnih vlakana, stoga su svrstani u kategoriju organskog tekstila.

Pokušavaju izbjeći plastiku te umjesto nje koriste biorazgradive materijale. Trenutno ne postoji certificirani biološki standard u području ženske intimne higijene. Stoga je pristup branda Tosama dobrovoljan. A brand se ujedno zalaže za podizanje standarda u području higijenskih proizvoda.

Douglas online trgovina brine o ženskom intimnom zdravlju

Douglas brine o vašem zdravlju, vašim potrebama, ali i o okolišu. Upravo zato nudimo brojne ekološke i organske proizvode te se zalažemo za održiviji odnos prema prirodi. Otkrijte našu ponudu ekoloških higijenskih proizvoda, među kojima je i Tosama, u našem webshopu.

Prikaži više Prikaži manje