1 EUR = 7.53450 HRK
SYS
SYS

 

 

SYS

(11)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

SYS: njega kože s bogatstvom hranjivih tvari

Stručnjaci za kožu u njemačkoj tvrtki SYS iskorištavaju svojstva superhrane koja povoljno utječe na zdravlje te nude proizvode za njegu svakog tipa kože. SYS kozmetika usko je povezana s prirodom i stoga, kad god je to moguće, izbjegava ekološki neprihvatljivu ambalažu. Proizvodi su 1 posto veganski i nisu testirani na životinjama. Također, ne koriste sastojke poput silikona, parafina, mineralnih ulja, parabena, PEG-a i bojila.

SYS kozmetika kao superhrana koja obnavlja i čisti kožu

Superhrana je posebno bogata hranjivim tvarima. Ona iznutra poboljšava zdravlje, a ima i njegujući učinak kada se izvana nanosi na kožu. Stoga je i ovaj brand izbacio kolekciju Superfood 4 your skin. Grejpfrut, na primjer, daje svježinu, dok ekstrakt indijske smokve opskrbljuje suhu kožu intenzivnom vlagom. Đumbir brine za posebno osjetljivu kožu i pruža dodatnu zaštitu, a slatkovodna alga Chlorella povećava elastičnost kože.

SYS proizvodi: raznolikost zdravlja i njege

Osnova svih proizvoda je inovativni veganski probiotik s regenerativnim učinkom. SYS proizvodi uključuju kreme za lice, proizvode za njegu očiju i za čišćenje. Za dodatnu njegu, ovaj brand predstavlja i ekstrakte koje možete implementirati u svakodnevnu njegu. To vam daje priliku da stvorite svoj individualni tretman - jer ipak ste vi osoba koja najbolje poznaje potrebe svoje kože.

Kada se spominje ova marka, moramo spomenuti da koristi i micelarnu tehnologiju čiji aktivni sastojci poput magneta vežu nečistoću i šminku te pritom nježno i učinkovito čiste lice, bez potrebe za trljanjem kože.​

Ako imate suhu kožu, pronaći ćete proizvode koji će vašu kožu opskrbiti vlagom te joj pružiti osjećaj svježine i ugode.​

Fino podešena njega SYS kozmetike

Za svestranu njegu lica, ovaj napredni brand razvio je različite koncepte. Sys proizvodi optimalno su prilagođeni individualnim potrebama suhe, osjetljive ili zahtjevne kože. Svojim inovativnim formulama ova kozmetika osnažuje kožu i potiče njezino zdravlje.

Napredni koncepti njege u Douglasu

Priuštite svojoj koži superhranu jer ona zaslužuje samo najbolju njegu. SYS online potražite u trgovini Douglas. Otkrijte očaravajuće mirisne kreme koje ugađaju vašoj koži i osjetilima, a ako ste već obožavatelj, jednostavno naručite svoj omiljeni proizvod online.

Prikaži više Prikaži manje