1 EUR = 7.53450 HRK

Revlon

(3)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
Cijena
Kn
-
Kn
Poništi sve filtre

Revlon ljepota za svaki dan

Revlon je jedno od onih imena u svijetu kozmetike koje doista ne treba posebno predstavljati. Naravno, do tog statusa nikad se ne dolazi slučajni niti čistom srećom, pa to nije bio slučaj ni s ovom popularnom markom koja se ističe svakodnevnom kozmetikom za sve situacije i osobnosti.

Svoju reputaciju brand je gradio dugo i temeljito, još od 1932. godine, kad je osnovan u New Yorku. A ako je uspio tamo, kažu, onda stvarno ne čudi da je postao uspješan i u cijelom svijetu...

Revlon proizvodi: od noktiju do frizure

Svoj zvjezdani put Revlon je započeo još svojim prvim proizvodom, lakom za nokte. Ali od tih prvih koraka do danas proširio se na sve fronte kozmetičkih prostranstava, od njege kose do sjajila i ruževa za usne.

Posebno mjesto u ponudi tvrtke zauzimaju make-up proizvodi kao što su kompaktni i tekući puderi, koji su dostupni u raznim nijansama i formulama te su namijenjenim različitim potrebama i tipovima kože.

Ako tražite tradiciju i inovaciju, tu je Revlon kozmetika

Revlon proizvodi uvijek su predstavljali siguran izbor. A situacija nije nimalo drukčija ni danas. Djevojke i žene koje žele imati čvrsto uporište dok se brinu o svom izgledu, ali su pritom otvorene i za neke sasvim nove ideje i trendove, odabrat će kozmetiku kojoj uvijek mogu vjerovati. Besprijekoran make-up od jutra do večeri Revlonov je zaštitni znak... i to već generacijama.

Klasika i trendovi idu ruku pod ruku

Ime Revlon, tijekom desetljeća postojanja, donosilo je (a to i dalje čini) kozmetičke proizvode različitih kategorija i namjena. No svima njima je, osim nezamjenjive snage potpisa, zajednička kvaliteta protekla iz tradicije.

Podjednako klasičan i inovativan, Revlon je stvorio imidž kojem se žene i djevojke obraćaju s punim povjerenjem te je to i danas jedna od njegovih najvećih prednosti. A brand se kontinuirano brine da zadrži tu tradiciju na dostojnoj razini.

Revlon online uz vas u svako doba

Revlon proizvodi našli su svoje mjesto i u ponudi Douglasa. S odgovarajućim izborom i cijenama, ali i bogatom online ponudom, ovdje smo za vas u svakom trenutku. A bonusi u obliku dostave, zamatanja poklona ili besplatnih uzoraka samo su mali dodatni zalog za nastavak naše suradnje.

Prikaži više Prikaži manje