Nivea
Nivea

Njemački brand koji slavi preko 100 godina uspješnog postojanja i danas je jedan od najvećih svjetskih brendova za njegu kože kojoj potrošači čvrsto vjeruju te predstavlja bliskost, nježnost, povjerenje i učinkovitu njegu.
NIVEA nudi niz proizvoda za sve tipove kože lica i tijela bilo za čitavu obitelj ili pojedinca koji cijene provjerenu kvalitetu.

Nivea

(13)
Filter schließen
Vrsta proizvoda
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Spol
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Nivea: ime koje se poznaje i kojem se vjeruje

Dovoljno je reći tek jednu riječ i u tih pet slova bit će izrečeno sve važno. Ovakvu snagu ima malo koja marka ili proizvod. Gotovo od samih početaka do danas Nivea je ostala sinonim za hidratantnu kremu od koje je sve krenulo. U međuvremenu je postala i mnogo više te je njezino ime nadraslo poznatu kutijicu s bijelom kremom koja je sastavni dio naših života od najranije mladosti do poznih godina.

Ovom se imenu vjeruje i to je jedna od njegovih najvećih prednosti. Takav se status ne postiže slučajno i to je jedan od razloga zašto je Nivea kozmetika toliko voljena i cijenjena u svakom kućanstvu.

Nivea proizvodi za cijeli život

Nivea krema i njezin čuveni sastojak - eucerit - pružaju koži ono najvažnije što treba da bi tijekom cijelog života, bez obzira na to o kome je riječ, ostala svježa, hidratizirana, glatka i zdrava, a istovremeno joj pruža nužno potrebnu zaštitu.

No poznata plava posudica samo je početak ove dobro nam poznate priče jer ovaj brand u ponudi danas ima i brojne druge proizvode. Kako za žene, tako i za muškarce, kako za lice, tako i za ruke i tijelo.

Posebnu pažnju Nivea kozmetika posvećuje zaštiti kože od negativnih utjecaja UV zraka pa osim losiona i ulja za sunčanje u svojoj ponudi ima i losione za brže tamnjenje, kao i one za nanošenje poslije sunčanja. Nivea je tu za cijeli život.

Nivea proizvodi za djevojku i ženu, ali i za mladića i muškarca

Vjerujemo da je teško pronaći osobu koja se nikada nije susrela s nekim Nivea proizvodom i za to postoji doista bezbroj razloga. Za početak, osim provjerene kvalitete i dugogodišnje tradicije može se pohvaliti širokim asortimanom proizvoda koji su namijenjeni raznim dobnim skupinama i potrebama, djevojkama i ženama, ali i mladićima i muškarcima.

Za potonje je tu, primjerice, kolekcija Men s gelom za brijanje. Njega tijela pokrivena je raznim proizvodima, od gelova za tuširanje, preko krema i losiona za tijelo, sve do vlažnih maramica namijenjenih posebno osjetljivoj koži bebe. Zato se Nivea proizvodi nalaze u brojnim kupaonicama, ali i kozmetičkim torbicama. Ženskim, ali i muškim.

Uvijek na putu iste ideje uspjeha

Karijera marke započela je prije više od stotinu godina pod okriljem njemačkog Beiersdorfa, a njezin prvi i glavni proizvod, Nivea Creme, ostao je do danas mjerilo kvalitete i učinkovitosti jedinstvene hidratantne kreme koja koži, na svakodnevnoj bazi, ljeti i zimi, pruža svu potrebnu vlagu.

A kada priča počne tako uspješno s jednim proizvodom, jasno je da će uskoro uslijediti i drugi. Ubrzo po otkriću kreme, brand je počeo proizvoditi cijeli asortiman drugih sličnih potrepština za osobnu njegu, od šampona i pjena za brijanje do balzama za usne i tonera. I sve to s praktički jednakim uspjehom kao što je to bio slučaj s originalnom kremom.

Ista filozofija ostala je misao vodilja i danas pa se ponuda redovito proširuje novim i uvijek zanimljivim proizvodima.

Nivea online s Douglasom kao prirodnim partnerom

Nivea kozmetika u Douglasu ne znači samo da ćete sigurno i brzo doći do svoje omiljene marke za osobnu njegu, nego da vas tu čekaju i brojne druge pogodnosti. Besplatno zamatanje, brza (a ovisno o svoti i besplatna) dostava, uvijek zgodni besplatni uzorci... Sve su to detalji koji donose dodatnu vrijednost i zbog kojih se svaka kupnja kod nas lako pretvara u još ugodnije iskustvo. Nivea online u Douglasu još je pristupačnija nego prije.

Prikaži više Prikaži manje