Karl Lagerfeld + ModelCo
Karl Lagerfeld + ModelCo

Karl Lagerfeld + ModelCo limitirana edicija kolekcije kozmetike predstavlja široki spektar kultnih beauty proizvoda. Ovo globalno izdanje dizajnirano je kroz suradnju ikonske modne marke Karl Lagerfeld i visoko kvalitetnih formula vodeće australske kozmetičke marke ModelCo. Ekskluzivno u Douglasu - najljepša kolekcija 2018. godine.

Karl Lagerfeld + ModelCo

(0)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Karl Lagerfeld + ModelCo: genijalna fuzija

Vrijeme je da predstavimo jedan već kultni rariret. Karl Lagerfeld + ModelCo limitirano je izdanje kozmetike u kojoj možete pronaći zanimljiv spektar vrlo dorađenih beauty proizvoda. Ovo limitirano izdanje plod je suradnje ikonske modne marke Karl Lagerfeld i jednog od vodećih australskih brandova, ModelCo.

Ova kolekcija napravljena je ekskluzivno za Douglas i bila je vodeći hit ne tako davne 2018. godine.

Karl Lagerfeld + ModelCo proizvodi - za prave modne stručnjakinje

Ova kolekcija namijenjena je ljudima bilo koje dobi, ali i mladim ljudima koji o šminkanju već znaju mnogo.

Pier Paolo Righi, izvršni direktor i jedan od čelnih ljudi kada je u pitanju Karl Lagerfeld make up, pohvalio je ModelCo kao “kreativnu i inovativnu tvrtku s timom koji razmišlja izvan okvira. Vrlo su povezani s tisućljetnom publikom i duboko utemeljeni u modi. Istodobno, ModelCo podudarao se s razigranom karakteristikom u srcu Karla Lagerfelda. To je pomoglo kreativnom oživljavanju ovog projekta u paleti proizvoda koju smo zajedno razvili. Smatrali smo da se ovi atributi savršeno podudaraju s onim za što se zalažemo i s kim se želimo povezati."

Karl Lagerfeld + ModelCo predstavlja nov, vrlo relevantni način povezivanja kozmetike i umjetnosti svakodnevice.

Karl Lagerfeld kozmetika u novom izdanju

Tema ove make-up linije, prikladne za sve tipove kože, je "osvijetljena ljepota". Svaki je proizvod na neki način način "osvijetljen", bilo da je riječ o pakiranju ili inovativnoj formuli.

Najvažniji Karl Lagerfeld + ModelCo proizvodi su tako highlighter, tekući eyelineri, ruž za usne te naljepnice za tijelo i pribor. Svi se proizvodi odlikuju posebnim efektima sjaja, inovativni su i zabavni, te s njima možete istražiti nove varijante vizualne prezentacije.

Karl Lagerfeld donosi upečatljivi sjaj

Karl Lagerfeld kozmetika u novom ruhu pružit će vam nezaboravni sjaj koji će zasigurno privući pozornost gdje god pođete.

Zanima vas dramatičan i dugotrajan dvostrani tuš za oči s metalik i svjetlucavom pigmentacijom? Ili dvostruki ruž koji s jedne strane hidratizira, a s druge pruža jedinstvenu metalik nijansu? Ovdje ćete svakako pronaći nešto što će vas vizualno iznenaditi.

Stvorite jedinstveni look koji ćete i vi i drugi pamtiti dugo vremena.

Limitirana kolekcija u webshopu Douglas

Karl Lagerfeld + ModelCo limitirano izdanje dostupno je u webshopu Douglas. Istražite probrane proizvode iz ovog limitiranog izdanja i zasjajte u neponovljivom i inovativnom sjaju. Ovo je must-have za sve modne stručnjakinje koji cijene hrabre inovacije i ne boje se istupiti iz kozmetičkog kalupa.

Prikaži više Prikaži manje