1 EUR = 7.53450 HRK

Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Issey Miyake L'Eau d'Issey – iskonska čistoća i svježina

Japanski modni dizajner Issey Miyake svoj je prvi miris lansirao 1992. Bio je to sada već legendarni Issey Miyake L'Eau d'Issey. Kao što mu i samo ime govori, miris je inspiriran vodom. Izazovan zadatak da nešto tako neutralno, kao što je voda, pretvori u parfem pala je na poznatog parfumera Jacquesa Cavalliera. Ovaj bezvremenski miris utjelovljuje nezamjenjiv izvor života, a svojim skladnim notama budi emocije. Zbog svoje jednostavnosti i čistoće L'Eau d'Issey parfem omiljen je kod žena koje uživaju u svježim mirisima i prozračnim opojnim notama.

Issey Miyake L'Eau d'Issey kolekcija budi emocije

Issey Miyake L'Eau d'Issey kolekcija donosi osvježavajuće cvjetne mirise koji svoju raskoš i eleganciju zahvaljuju čistoj jednostavnosti. Privlačni mirisi laganih i suptilnih nota savršeno se sljubljuju s kožom dajući osjećaj nježnosti i poletnosti. Parfemske i toaletne vode Issey Miyake L'Eau d'Issey utjelovljuju onaj magičan trenutak kada se ispreplete raskošno cvijeće i voda. Dok toaletne vode bude ono najbolje iz nježnog cvijeća, parfemske vode očaravaju svježinom kombiniranom suncem ojačanim cvijećem. Uz bajkovite mirise koji osvajaju jednostavnim romantičnim notama, Issey Miyake L'Eau d'Issey kolekcija donosi i dodatne proizvode za njegu. Obavijte se u očaravajuće L'Eau d'Issey vodenaste note i uživajte u mirisnoj rapsodiji tijekom cijeloga dana.

Zadivljujuća ljepota jednostavnosti očituje se i u harmoničnom izgledu L'Eau d'Issey bočica. Jednostavne i suptilne linije inspirirane su bajkovitom pariškom noći. Stožasta bočica okrunjena je transparentnom kuglicom koja simbolizira mistični puni mjesec povrh Eiffelova tornja.

Magija raskošne prirode

Prepustite se zavodljivosti kojom zrači parfem L'Eau d'Issey i iznenadite se intrigantnom, poetičnom snagom prirode. Poput kapljice vode koja se kristali na koži, L'Eau d'Issey svoju ljepotu očituje kroz osjećaj koji budi. Issey Miyake L'Eau d'Issey mirisi svojom čistoćom već godinama osvajaju žene diljem svijeta koje uživaju u ovoj esenciji svježine. Žene koje biraju L'Eau d'Issey mirise vole njihovu nenametljivost i to kako se savršeno sljubljuju s kožom. Baš kao što se voda savršeno spaja s prirodom, tako i L'Eau d'Issey fantastično nadopunjuje miris ženske kože. Oni postaju jedno, a L'Eau d'Issey lako postaje zaštitnički miris koji žene biraju uvijek iznova da ih prati dugi niz godina.

Istražite Issey Miyake L'Eau d'Issey mirise u Douglas online trgovini

Pronađite minimalističke i inovativne Issey Miyake L'Eau d'Issey mirise u Douglas online trgovini. Uživajte u senzualnoj vodenasto cvjetnoj priči koja otkriva tajnovitu moć velikodušne prirode. Prema željenom intenzitetu mirisa odaberite toaletne ili parfemske vode, a svoj izbor dopunite i dodatnim proizvodima iz kolekcije. U Douglas online trgovini otkrijte i druge Issey Miyake ženske mirise. Istražite ženske kolekcije A Drop D'Issey i L'Eau D'Issey Pure. U ponudi se ističe i muška verzija L'Eau d'Issey kolekcije – L'Eau d'Issey Pour Homme, a potražite i ostale muške mirise poput Nuit d'Issey te Fusion d'Issey.

Prikaži više Prikaži manje