1 EUR = 7.53450 HRK

Oslobodite skrivena blaga veličanstvene prirode uz Issey Miyake A Drop D'Issey

Mirisna kolekcija Issey Miyake A Drop D'Issey priča je o misterioznim prirodnim bogatstvima koji oduševljavaju svojom skrivenom, iznenađujućom ljepotom. Jedna malena kapljica, osnovni oblik vode, toliko nužan za život, može poslužiti kao povećalo kojim se promatra fascinantna priroda. Upravo je ta kapljica poslužila kao inspiracija za mirise A Drop D'Issey. Kolekcija prati kap vode na njenom putu kroz prirodu dok ona otkriva tajanstvenu ljepotu koja je nevidljiva golom oku.

Mirisna priča koja slavi čak i najsitnije dijelove fascinantnog prirodnog svijeta

Radosna i blistava kolekcija A Drop D'Issey utjelovljuje suštinu prirode i otkriva njezino skriveno blago i ljepotu. Prepustite se ovoj čaroliji i dopustite si pogledati svijet iz druge perspektive kako bi mogli istražiti svu njegovu ljepotu. A Drop D'Issey parfemi potaknut će vas da uživate u svakom segmentu prirode, gledajući pobliže koju sve čaroliju ona skriva. Neka vas nježna maglica parfema na vašem tijelu transportira na maštovito putovanje prepuno energije, života, osvježenja i buđenja. Koji god Drop D'Issey parfem odabrali obuzet će vas njegova podatna kompozicija. Ovi mirisi oživit će vašu svakodnevicu kao što voda oživljava prirodu, a kapi kiše bude sve na svome putu.

Svaki parfem Issey Miyake A Drop D'Issey dolazi u bočici okruglog oblika koja predstavlja stiliziranu kap vode. Elegantna i privlačna – poput komadića prirode koji možete uhvatiti za sebe. Bočice pojedinih edicija međusobno se razlikuju po boji, koja odražava karakter mirisa kojeg čuva. Bilo da se radi o prozračnosti i bezbojnosti same vode ili azurno plavom nebu koji se pomoću kiše spaja s vibrantnom, zelenom travom, dizajn prenosi emocije i prizore koje mirisne kompozicije bude.

Mirisna priča uz koju ćete svijet promatrati iz druge perspektive

Cijela mirisna kolekcija A Drop D'Issey razvijana je s prirodom na umu. I to ne samo kroz probrane mirisne note inspirirane prirodom, već i kroz ekološki osviješten pristup u svim fazama proizvodnje. Od prikupljanja i razvijanja sastojaka do pakiranja od recikliranog stakla, brend Issey Miyake vodi računa o tome da A Drop D'Issey linija proizvoda minimalno utječe na okoliš. Budući da je miris jorgovana neuhvatljiv i ne može se preuzeti iz samog cvijeta, parfumerka Ane Ayo ga je rekomponirala pomoću inovativnih tehnika. Tako je korištenjem zelene kemije priroda stvorena ljudskom rukom, a cvjetovi jorgovana, koje nije bilo potrebno brati, ostali su zaštićeni. Pri razvoju mirisa između ostalog korištene su i note etički uzgojenih narančinih cvjetova i reciklirane cedrovine.

Pronađite Issey Miyake A Drop D'Issey kolekciju u Douglas online trgovini

Uronite u srce prirode i potražite Issey Miyake A Drop D'Issey kolekciju u Douglas online trgovini. Laganim pretraživanjem otkrijte i druge Issey Miyake ženske kolekcije kao što su L'Eau D'Issey i L'Eau D'Issey Pure. Poželite li istražite i Issey Miyake muške mirise u Douglas ponudi pronađite linije L'Eau d'Issey Pour Homme, Nuit d'Issey te Fusion d'Issey.

Prikaži više Prikaži manje