CYBER BEAUTY DAYS 25.-28.11.2022. NA SAV ASORTIMAN
1 EUR = 7.53450 HRK

Ignacio Figueras

(5)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Ignacio Figueras – mirisna avantura inspirirana polom

Svjetski poznati polo igrač, humanitarac i poduzetnik Ignacio (Nacho) Figueras osmislio je brend mirisa koji nosi njegovo ime. Svaki parfem inspiriran je raskošnim krajolikom i životnim stilom pomno odabranih lokacija na kojima je igrao polo. Magnetska privlačnost i karizma koja prati ovu argentinsku polo senzaciju pretočena je u ovu kolekciju mirisa. Na kojem god kutku svijeta igrao, Nacho to iskoristi, zajedno sa svojom obitelji, kao priliku za istražiti arhitekturu, lokalnu kulturu i duh tih fascinantnih mjesta. Za debi je odabrao šest poznatih destinacija i njihov šarm pretočio u Ignacio Figueras unisex mirise koji nose njihovo ime: Aspen, Buenos Aires, Dubai, Jaipur, Palm Beach i Windsor.

Osjećaji i uspomene koji žive kroz mirise

Kolekcija impresivnih mirisa predstavlja odu polu, sportu koji je jedna od najvažnijih stvari u Figuerasovom životu. Ova mirisna avantura predstavlja kulminaciju svih iskustava koje je Nacho imao baveći se ovim prominentnim sportom. Njegova je želja da ljudi diljem svijeta uživaju u tračku luksuza koja prati ovaj lifestyle i da ih gdjegod pošli prate osjećaji i mirisi inspirirani uspomenama na ova posebna mjesta.

Već pri prvom pogledu očito je da je polo zajednički nazivnik svih mirisa iz kolekcije. Bočice u kojima dolaze parfemi Ignacio Figueras ukrašene su čepom s raskošnom konjskom potkovom. Boja potkove i samog parfema koji se nazire kroz prozirni dio bočice jedino je po čemu se dizajn pojedinog mirisa međusobno razlikuje.

Odaberite svoje inspirativno mirisno odredište

Svaki Ignacio Figueras parfem ne samo da je dobio ime po egzotičnim i raskošnim polo destinacijama veći i sadrži mirisne note povezane uz ta mjesta. Oni također prenose razne priče, dogodovštine i iskustva u želji da se podijeli strast koju Nacho osjeća za putovanjima, polom, svojom obitelji i prijateljima. Tople ljetne noći na plaži s prijateljima, umirujući dašak oceana, spokojna polja divljeg cvijeća, ružičaste i koraljne zidine živopisnoga grada, futuristička oaza pijeska, mora i arhitekture… Ovo su samo su neke od uspomena i iskustava ponovno probuđene i obilježene kroz sentimentalnu kolekciju parfema. Odaberite miris istražujući note koje se u pojedinom parfemu prožimaju ili simbolično odabirući mjesto koje ima posebno značenje i budi posebnu milinu u srcu.

Humanitarna strana brenda Ignacio Figueras

Svoju dugogodišnju posvećenost humanitarnom radu Nacho Figueras je izrazio i kroz poslovanje ovog mirisnog brenda. Udio prodaje iz kolekcije parfema donira se dobrotvornoj organizaciji Sentebala, čiji je Nacho ambasador. Sentebale su osnovali Princ Seeiso i Princ Harry, dugogodišnji blizak prijatelj Nacho Figuerasa. Organizacija pruža podršku mentalnom zdravlju i dobrobiti djece i mladih zaraženih virusom HIC-a u Lesotu i Botswani.

Ignacio Figueras u Hrvatskoj dostupan je u Douglas online trgovini

Ekstravagantni mirisi Ignacio Figueras u Hrvatskoj se mogu pronaći u Douglas online trgovini. Ovi istaknuti unisex mirisi donijet će dozu profinjenosti u svaku odjevnu kombinaciju, istovremeno pričajući priču o posebnom svijetu polo igre. Odaberite svoj Ignacio Figueras parfem prema mirisnim notama koje sadrži ili jednakom fasciniranošću gradom koji predstavlja. Odlučite li ga pokloniti posebnoj osobi kao luksuzan znak pažnje, Douglas će ga besplatno zamotati i dostaviti na željenu adresu.

Prikaži više Prikaži manje