CYBER BEAUTY DAYS 25.-28.11.2022. NA SAV ASORTIMAN
1 EUR = 7.53450 HRK

Dezynex

(1)
Filter schließen
Poništi sve filtre

Dezynex: sredstva za sigurnost i higijenu

U današnjim nepredvidljivim epidemijskim uvjetima, sigurnost i povjerenje ključne su stavke kada su u pitanju bilo kakvi društveni događaji. Čak i izlazak iz stana u trgovinu zahtijeva pripreme. Morate se opremiti maskom te dezinficirati ruke.

Kako bismo vam olakšali život u ovim teškim okolnostima, u našoj ponudi u online trgovini Douglas možete pronaći proizvode branda Dezynex. Riječ je o kvalitetnim sredstvima za dezinfekciju koja će vam omogućiti da se pobrinete za svoju sigurnost.

Dezynex proizvodi za praktičnu dezinfekciju bilo kada i bilo gdje

Dezynex proizvodi savršeni su za jednostavno i praktično korištenje. U ponudi branda nalaze se gelovi za suho pranje i higijenu ruku. Gel samo utrljajte dlanovima po rukama, bez vode.

Dezynex dezinficijensi istodobno njeguju te temeljito čiste i štite vaše ruke od raznih patogena, virusa i bakterija. Kada se pravilno nanese, suhi gel pružit će vašim rukama temeljitu dezinfekciju.

Kada je potrebna brza dezinfekcija?

U određenim okolnostima jako je korisno imati pri ruci brzo i pouzdano sredstvo za dezinfekciju. Na primjer, nakon vožnje u pretrpanom autobusu ili tramvaju, posebice ako ste silom prilika bili prisiljeni dirati šipke ili naslone stolica.

Gel za suho pranje dobro će vam doći i prije i poslije odlaska u trgovinu.

Pridržavajući se protokola, smanjite rizik od transmisije virusa. I ovo će jednom proći, a Dezynex dezinfekcija je tu uz vas, da vam omogući što jednostavnije funkcioniranje u ovim teškim okolnostima.

Praktična dezinfekcijska sredstva za ruke

Dezynex dezinficijensi ujedno njeguju i dezinficiraju vaše ruke. Praktični su po tome što laku stanu u svaki džep. Možete ih ubaciti i u torbicu ili pretinac u automobilu, a nije ih problem staviti ni u ladicu ili školsku torbu.

Dezynex je korisno imati i u automobilu, kako biste dezinficirali ruke tijekom putovanja. Djeca bi posebno trebala pripaziti ako još idu u školu. Ali i ako odlaze na izlete.

U principu, kod svih društvenih kontakata dezinfekcija je važan protokol koji vam dugoročno može samo pomoći. Manju količinu gela istisnite iz bočice na dlan i trljajte sve dok se gel ne osuši.

Dezynex gel ne isušuje kožu i ne ostavlja tragove. Ruke će nakon uporabe biti dezinficirane, hidratizirane i njegovane.

Dezynex dezinfekcija u online trgovini Douglas

Svaki se održivi higijenski protokol temelji na jednostavni i učestalosti. Budite oprezni i što češće dezinficirajte ruke, nosite maske i održavajte primjereni razmak. Dezynex sredstva za dezinfekciju dostupna su u našem webshopu. Ostanite sigurni i očuvajte zdravlje.

Prikaži više Prikaži manje