Nažalost, nismo uspjeli pronaći odgovarajuće rezultate za vaš odabrani filtar.

Cartier Pasha – mirisna počast legendarnom luksuznom satu

Povijest originalnog parfema Cartier Pasha seže do 1992. godine, kada je predstavljen legendaran miris ovog luksuznog, francuskog brenda. No sama priča zapravo ide još dalje u prošlost. Parfem je dobio ime po kultnom Cartierovom satu Pasha iz 1985. godine, koji je napravljen u čast tadašnjem paši od Marakeša, dugogodišnjem klijentu Louisa Cartiera. Sat je bio velik, vodootporan, s kućištem od žutog zlata. Kao inspiracija za dizajn poslužio je arhivski model sata iz 1943. godine. Parfem Pasha nadovezao se na tu sagu o vrijednom komadu nakita i svojom estetikom te mirisnim notama odrazio egzotičnost svog imena.

Suvremena verzija mirisa Cartier Pasha lansirana je 22. godine, a predstavlja zanimljiv nastavak ove modno-mirisne priče. Orijentalni mirisi za muškarce oličenje su otmjenosti karakteristične za Cartier brend, koji je zbog svojih ekstravagantnih komada nakita i vrhunskih satova postao sinonim za raskoš.

Elegancija i karizma kultnog parfema u suvremenoj izvedbi

Pasha Cartier kolekcija donosi nove interpretacije legendarnog parfema u nekoliko inovativnih inačica. Svaka edicija donosi novo poglavlje ove sage, a verziju koja vam najbolje odgovara možete birati po intenzitetu i zavodljivim, mirisnim kompozicijama. Jača izdanja pružaju dodatnu dubinu, intenzivnost i postojanost, dok svježe varijante kombinacijama nota istovremeno odišu snagom, prozračnošću i energijom.

Osim imena mirisne kolekcije, estetika Pasha sata odražava se i u dizajnu bočica. Originalna mirisna linija i ova suvremena vrlo su vizualno slične, razlikuju se samo po boji bočice te njenom samom vrhu. Poklopac parfema još jedan je primjer istančanog Cartierova dizajna. Oblik izgledom podsjeća na krunicu sata, a obruč na donjem dijelu predstavlja slavni Cartier Trinity prsten.

Miris koji spaja eleganciju, zavodljivost i stil

Baš kao i modni dodatak koji je poslužio kao inspiracija mirisu, Cartier Pasha parfem namijenjen je muškarcima koji žele biti zamijećeni. Njegova odmjerena odvažnost iznimno je privlačna, a svoju sofisticiranost odražava kroz elegantan modni stil i pažljivo odabrane modne dodatke. Parfem Pasha odabrat će moćni suvremeni muškarci koji samouvjereno kroče kroz život. Oni uživaju u lijepim stvarima, no cijene talent i trud koji stoji iza luksuza koji biraju.

Moderne inačice nezaboravnog Cartier Pasha parfema čekaju vas u Douglas online trgovini

Pronađite modernu inačicu kultnog Cartier Pasha parfema u Douglas online trgovini. Dominantnim, postojanim i svježim varijantama mirisa Cartier stvara novo poglavlje u ovoj priči o tradiciji, inspiraciji i luksuzu. Odaberite željenu inačicu mirisa za sebe ili kao poklon za voljenu osobu. Odlučite li Pasha parfem kupiti na dar, Douglas će se pobrinuti da vaša narudžba stigne prigodno zamotana i spremna za uručivanje. Dostavu možete naručiti na koju adresu želite, a uz željene proizvode dobit ćete i besplatni uzorak. U Douglas ponudi potražite i ostale Cartier muške mirisne linije, kao što je Déclaration. U Douglas online trgovini možete istražiti i ženske kolekcije kao na primjer La Panthère, L'Envol i Carat.

Prikaži više Prikaži manje