Cartier
Cartier

Strast je srce Cartierovog rada. Kada je Louis-François Cartier 1847. godine osnovao tvrtku, kuća je potpisala svoju prvu kreaciju sa simbolom srca, simbolizirajući ljubav i strast. Sve Cartierove kreacije u rasponu parfema imaju svoju priču, svoju tajnu i svoju osobnost.
U razvoju parfema, Cartier ima istu profinjenu umješnost kao i u stvaranju nakita. To se također odražava u umjetnički izrađenim bočicama parfema.

Cartier

(2)
Filter schließen
Spol
  •  
  •  
Poništi sve filtre

Cartier: umijeće zavođenja mirisom

Vjerujemo da ne moramo mnogo predstavljati jedan od najpoznatijih luksuznih brandova na svijetu. Proizvodi s ovim imenom poželjni su statusni simboli, a priča o uspjehu ovog branda započela je u Parizu, u maloj radionici nakita koju je Louis-Francois Cartier preuzeo od svog učitelja 1847. godine.

Njegovi komadi nakita već su bili vrlo dobro prihvaćeni. Ubrzo nakon preuzimanja studija, draguljar je opskrbio tadašnju francusku caricu Eugénie nakitom i tada se sve razbuktalo. Proizvodi ovog branda uvijek su se obraćali zahtjevnim kupcima koji traže, prije svega, kvalitetu.

Cartier parfemi za žene: elegancija strasti

Parfemi s ovim potpisom izazivaju senzaciju u svijetu mirisa još od 1981. kao mirisni komadi nakita od kojih zastaje dah i koji ističu eleganciju i strast žena koje ih nose.

Cartier parfemi obavijaju ženu elegantnom, tajanstvenom i karakternom aurom. Leže poput dragulja na koži i odišu čistim luksuzom. Sadrže najfinije sirovine, poput ruža iz Grassea.

Istražite liniju La Panthere - odu slobodoljubivim i strastvenim ženama - s mirisnom osnovom divljeg cvijeća koje naglašava senzualnu, erotsku i razigranu karizmu.

Izvrsni mirisi i za muškarce sa stilom

Cartier proizvodi sadrže i izuzetne kreacije mirisa za muškarce. Spektar se kreće od sportskih i zapanjujuće muževnih do neobičnih kompozicija mirisa. Svatko će pronaći miris koji mu odgovara.

Mirisi iz linije L'Envol fasciniraju inovativnim, potpuno novim iskustvom. Kombiniraju snažne, nježne i prozračne akorde i smatraju se eliksirom života koji muškarce potiče na nove avanture. S druge strane, tu je linija Pasha pomoću koje moderni muškarci naglašavaju svoju karizmu, snagu i eleganciju kroz mirise pune intenzivne svježine.

Cartier proizvodi kreću od strasti

U srcu Cartierovog rada nalazi se strastvena predanost stvaranju unikatnog nakita koji ne izlazi iz mode jer prava ljepota nikad neće zastarjeti. To odražavaju svi proizvodi koji pričaju svoju jedinstvenu priču, osobnost stečenu kroz složen postanak i, u konačnici, umjetničko pakiranje.

Kao i sami Cartier parfemi, bočice u kojima dolaze mala su remek-djela od brušenog stakla.

Cartier u online ponudi Douglasa

Izvrsne Cartier mirisne kompozicije dostupne su u internetskoj trgovini Douglas. Otkrijte sami plemeniti svijet ovih mirisa. Bez obzira na to je li riječ o ženskom, muškom ili uniseks parfemu - svaki miris luksuzne marke luksuzna je poslastica za osjetila.

Kao i kod ostalih linija proizvoda, brand impresionira estetikom i prvoklasnom kvalitetom. Uz brojne tajanstvene i zavodljive miris očekujte širok asortiman lako dostupnih proizvoda.

Prikaži više Prikaži manje