Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Tiziana Terenzi Spirito Fiorentino Extrait de Parfum Parfemska voda

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
Tiziana Terenzi - Spirito Fiorentino Extrait de Parfum -
100 ml Šifra artikla TIZ37431
356,29 €
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Važno:

MIX & SAVE -10% ZA KUPNJU 2 ARTIKLA

23.-26.4.2024.

Za Douglas Beauty članove do dodatnih -6% ovisno o visini potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene i posebno označene artikle.

*1
MIX & SAVE -10% ZA KUPNJU 2 ARTIKLA

MIX & SAVE -10% ZA KUPNJU 2 ARTIKLA

23.-26.4.2024.

Za Douglas Beauty članove do dodatnih -6% ovisno o visini potrošnje.

Popust se ne odnosi na već snižene i posebno označene artikle.

*1Ponuda vrijedi do 27.04.2024
  • TIZ37431
OPIS

LUNA COLLECTION
Spirito Fiorentino

Jedan od najfascinantnijih gradova u Bel Paeseu (Italija) je izvanredna Firenca. Bogata poviješću, njegove tradicije i ljepota izražene su u gradskim uličicama i spomenicima koji oduzimaju dah. Svaki kamen i cigla svake povijesne palače prožima povijest i legende koje posjetitelja zarobljavaju od prvog trenutka.
Čarobne rujanske noći Paolo i Tiziana provode u Firenci s cijelom obitelji, uključujući bake i djedove, kako bi otkrili ovaj očaravajući renesansni grad!
Firenca je čaroban grad, koji vas odmah može zaokupiti vrtlogom osjećaja i proturječnosti. Ovo mjesto ima apsolutni i jedinstveni osjećaj ljepote s kojim se ne može natjecati nijedan drugi grad na svijetu. Ljepota njegove povijesti pulsira njegovim ulicama, obavijajući posjetitelje poput dragocjenog ogrtača!
Tijekom večernjih šetnji Paolo i Tiziana, ruku pod ruku s voljenim djedom Guglielmom, ostaju zaneseni neizmjernom ljepotom jedinstvenih umjetničkih djela, obogaćeni čudima koja nemaju dovoljno pridjeva za opisivanje. Savršenstvo Michelangelova Davida, Brunelleschijeve kupole ili Giottovog zvonika!
Penjući se dugim, nepropusnim stubištem ove kule, čineći preko 400 stepenica i dominirajući cijelim gradom, Paolo i Tiziana stižu do najzanimljivijeg pogleda talijanske renesanse. Dječjim očima promatraju ljepote Firence, izgubljeni u čudu i čuđenju, dok njihov učeni djed priča skrivene priče umjetnika koji su Firencu učinili jedinstvenom.
Odjednom, na kobaltno plavom nebu obasjanom sjajnim zvijezdama izranja neizmjerni Crveni Mjesec, bojeći nebo svojom vatrenom bljedoćom.
Zrak se ispunjava intenzivnim parfemima, čarobnim mirisima koji se odbijaju od palača grada Purpurnog ljiljana, obavijajući Paola i Tizianu poput toplog plašta. U daljini, na obalama rijeke Arno, gore visoki krijesovi pod Ponte Vecchiom, odjekujući aromom koja se širila iz toskanskih kožara.

Odjednom je dvoje djece opijeno nezaboravnim parfemom duha Firence. Spirito Fiorentino, koji je sada zarobljen u ampuli crvenoj poput čarobnog Mjeseca, plete svoju blagotvornu čaroliju darujući bogatstvo onima koji ga razumiju i dive mu se.
Ovaj parfem, poput firentinskog duha, zahtijeva vrijeme za razumijevanje. Baš kao što se Firenca ne otkriva svima, samo nekolicina odabranih, stručnih nosova mogu u potpunosti uživati u ljepoti ove kreacije.
Suština mirisa se otvara gracioznim buketom, purpurni ljiljan (simbol Firence) i jasmin izranjaju zagrljeni snagom talijanskog šafrana i svježinom naranči. Glavne note, istovremeno bogate i dragocjene, ali profinjene i nježne, leži na intenzivnom i dragocjenom srcu mirisa. Elegancija kanange i profinjena zavodljivost magnolije, naglašene rijetkim afrodizijakom sivog jantara te prigrljene eteričnom slatkoćom ljiljana, čine ovo putovanje poput snova nezaboravnim.
U najboljoj toskanskoj tradiciji, cjelokupna kreacija temelji se na dragocjenim i jedinstvenim drvećima. S dragocjenom sandalovinom pronalazimo brezu i mošus iz Terenzi knjižnice te snagu toskanske kože koju je prigrlio hrastov lišaj iz vječno začaranih Appenina.

U ovoj dragocjenoj ampuli, crvenoj poput strasti, nalazimo uzbuđenje osjećaja koje samo vječna ljepota Firence može pružiti. Spirito Fiorentino zahvaća duh Firence, koji će se otkriti samo onim malo privilegiranih koji imaju dušu da ga u potpunosti razumiju.

 

Mirisne note:
Gornje note: ljiljan, naranča, jasmin i šafran
Srednje note: ylang ylang magnolija, amber i đurđica
Bazne note: hrastov lišaj, sandalovina, breza, toskanska koža, mošus i amber

Poklon za: Božić
Upotreba

Nanijeti po želji.

Podijelite
Recenzije (0)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "Spirito Fiorentino Extrait de Parfum"
Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom