Der Artikel wurde erfolgreich hinzugefügt.

Tiziana Terenzi Kirke Extrait de Parfum Parfem

DO DODATNIH 6% UZ DBC KARTICU
Tiziana Terenzi - Kirke Extrait de Parfum -
100 ml Šifra artikla TIZ23090
215,99 €
Dostupno. Dostava: 2 do 5 radnih dana
Besplatna dostava za narudžbe iznad 47,78 EUR
Cijena se odnosi na prodaju putem Interneta. Fotografija proizvoda ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda. U slučaju tehničkih pogrešaka Douglas ne preuzima odgovornost za točnost prikazanih cijena i fotografija.
Važno:

IT COSMETICS -15% NA CC KREME I KOREKTORE.

18.-31.3.2024.

Popusti se ne zbrajaju.

Douglas Beauty Card članove očekuju dodatne pogodnosti.

*1
IT COSMETICS

IT COSMETICS -15% NA CC KREME I KOREKTORE.

18.-31.3.2024.

Popusti se ne zbrajaju.

Douglas Beauty Card članove očekuju dodatne pogodnosti.

*1Ponuda vrijedi do 01.04.2024
  • TIZ23090
OPIS

CLASSIC COLLECTION
Kirke

Poput jednog od poznatih čarobnih napitaka božice Kirke, ovaj miris privlači onoga tko ga nosi, vodeći ga tajanstvenim stazama kako bi otkrio nevjerojatna čuda. Ovo je čarobni parfem koji je poput božice koja ga je nadahnula. Karakterizira ga bujni buket slatkog voća, uključujući marakuju, breskve i kruške, pomiješanu kroz vještu alkemiju s malinama i kasijom. Očaravajuće mjesto nalazi se južno od Rima. Danas je to prirodni park, ali ga još uvijek karakterizira krajolik toliko bogat da putniku oduzima dah. Ovo je mjesto fiksirano u vaše uspomene i ima tisuće aspekata. Uronjen je među ogromne pješčane dine koje gledaju na more i nenaseljene planine koje su okružene bogatim šumama. Područje uokviruju mediteranske šume i makije te bujno cvijeće koje sadrži tragove velikih muškaraca i žena koji su ovdje živjeli u prošlosti. Hodati drevnim stazama znači biti uronjen u vijugave mirise i pustiti uspomene da odzvanjaju u sjećanju, poput pjesme sirene ili melodije kojom je Kirka privlačila svoje žrtve, o čemu smo u Odiseji saznali od Uliksa. I nas su oduševili ovi uvjerljivi parfemi, toliko da smo ih uhvatili u senzualni i topli miris koji može duši prenijeti svu ljepotu koju osjeća.
Ovo je čarobni i senzualni parfem koji je poput božice koja ga je nadahnula. Karakterizira ga bujni buket slatkog voća, uključujući marakuju, breskve i kruške, pomiješanu kroz vještu alkemiju s malinama i kasijom. Uvjerljivo je poput milovanja đurđice i bosonoge šetnje po pijesku koji je zagrijan s kontrastnim, nepogrešivom bradavkom i učinjeno snažnim zahvaljujući drvu pačulija i mošusa. Poput jednog od poznatih čarobnih napitaka Božice Kirke, ovaj ekstrakt privlači onoga tko ga nosi, vodeći ga tajanstvenim putovima otkrivajući nevjerojatna čuda u nesigurnoj evoluciji emocija i nadahnuća zatvorenih u čarobni filtar koji je u stanju ostaviti za sobom neprestani trag tajnovitost i senzualnost.

 

Mirisne note:
Glavne note: marakuja, breskve, maline, ribiz, kruške, topli pijesak
Srednje note: đurđica
Bazne note: heliotropin, sandalovina, vanilija, pačuli, mošus

Poklon za: rođendan
Karakteristike proizvoda: bez acetona, bez amonijaka, bez ftalata, bez glutena, bez komedogenih sastojaka, bez parabena, bez parafina, bez pigmenata i boja, bez silikona, ne sadrži laktozu, ne sadrži mikroplastiku, ne sadrži orašaste plodove, ne sadrži palmino ulje, ne sadrži sulfate, ne sadrži uljne sastojke, pogodno za osjetljivu kožu, veganski
Upotreba

Nanijeti po želji.

Sastojci
Alcohol Denat., Parfum, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Linalool, Benzyl Alcohol, Farnesol, Benzyl Benzoate
Podijelite
Recenzije (0)
Douglas ne jamči da je recenziju proizvoda ili usluge napisao kupac koji je kupio i koristio proizvod.
Ocjena kupaca za "Kirke Extrait de Parfum"
Napišite mišljenje
Recenzije će biti objavljene nakon provjere.
Molimo unesite niz znakova u donje tekstualno polje.

Polja označena sa * su obavezna.

Primio sam na znanje informacije o zaštiti podataka
Naše prednosti za vas
  • Brza kupovina
  • Spremite svoje korisničke podatke i postavke
  • Uvid u vaše narudžbe, uključujući podatke o pošiljci
  • Upravljajte prijavom na newsletter
  • Sigurno plaćanje SSL enkripcijom